Perancang Terbaik untuk Membantu Anda Mulakan Hak Mati Tahun Baru

2018 Planners
Shopbando / Instagram

Alexis Bennett

15 Dis, 2017 @ 5:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Perancang terbaik tahun 2018 hanya akan datang. Tetapi sebelum kita masuk ke dalamnya, bolehkah kita membuat janji untuk benar-benar meletakkan agenda kita untuk digunakan pada tahun baru? Anda mungkin tidak ingat untuk mengambilnya setiap hari, tapi mari kita sekurang-kurangnya membuat usaha untuk menulis perkara-perkara yang dikatakan sekali seminggu (langkah-langkah bayi, orang-orang).

Pasti, aplikasi nota pada telefon anda adalah sama sekali mudah, tetapi ada sesuatu yang ajaib tentang meraih pen dan melihat idea anda pada kertas sebenar. Ia adalah tabiat yang berjaya ditunaikan oleh orang-orang yang berjaya. Teruskan dan cuba untuk diri anda selepas membeli beberapa perancang terbaik untuk tahun baru di bawah.

VIDEO: 5 Hacks untuk Menguruskan Pantry anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 50 =

map