Perkhidmatan Peti Langganan ini Akan Mengubah Rumah Anda Ke Tempat Suci Paris

Kami telah melihat kotak langganan muncul di seluruh tempat, dari perkhidmatan yang menyampaikan kasut ke pintu depan anda kepada syarikat yang menyimpan kaunter bilik mandi yang melimpah dengan produk kecantikan. Sekarang, ada satu pilihan yang akan membantu anda menghiasi rumah anda seperti kampung yang menawan. Ia dipanggil Box French My Stylish.

Pakej elegan dihantar setiap suku tahun. Jadi membuka setiap kotak terasa istimewa. Di dalamnya anda akan menemui barang-barang yang sahih dari tukang dan jenama Perancis, menganggap lilin-lilin mewah dari Cire Trudon dan gelas minuman keras antik (semuanya disusun oleh blogger dan pengarang Sharon Santoni). Setiap kotak juga termasuk cetakan edisi terhad cat air asal, jadi anda akan mendapat peluang untuk mengumpul seni yang indah.

Dan bukan hanya memilih label Perancis, kotak sebenar dihantar dari Perancis terus ke Amerika Syarikat. Tidak, anda tidak perlu bimbang tentang tugas atau bayaran penghantaran tambahan. Kotak Perancis Bergaya Saya merangkumi kos tersebut untuk anda.

Video: Mencerahkan Cubicle anda pada Anggaran

 

Bungkusan bermula pada $ 195 untuk langganan yang diperbaharui secara automatik. Sekiranya anda ingin mencuba sekali (atau menghantar hadiah yang indah kepada rakan), kadar yang tidak dilampirkan adalah $ 205. Anda juga boleh menjimatkan besar dengan membayar empat suku di depan untuk $ 700. Sama ada cara, ia akan merasa baik untuk menambah Perancis je ne sais quoi ke rumah anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 27

map