Rayakan Hari Gula Kebangsaan dengan 13 Rawat daripada 90-an yang Anda Boleh Perintah Sekarang

90an Candy - Lead
Foto Saham Angie Knost / Alamy

Claire Stern

Nov 04, 2016 @ 4:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tahun 90-an adalah masa yang gemilang. Clarissa menjelaskan semuanya. Furbies lebih sukar untuk mendapatkan daripada beg Mansur Gavriel. Persoalan di hadapan fikiran semua orang ialah, “Bilakah saya harus memberi makan kepada Tamagotchi saya?” Untuk menyatakannya dengan jelas, perkara-perkara yang mudah. Tetapi cara kami digunakan untuk memuaskan gigi manis kami adalah apa-apa. Warheads menghantar citarasa kami ke perjalanan satu hala ke Sour Town, U.S.A. Rokok Candy mampu menakluki bejesus dari ibu bapa, jika hanya untuk satu saat.

VIDEO: Saya Takut: Sugarfina Candy

Untuk menghormati Hari Gula Kebangsaan pada hari ini, kami mengambil keputusan untuk melihat pemandangan nostalgia kembali pada semua gula-gula kegemaran kami dari zaman lampau yang mudah untuk dibeli. Terima kasih, internet. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 88

map