Resipi Air Semula Ini Akan Membantu Anda Menurunkan Berat

Percayalah atau tidak, musim bikini ada pada kami. Mendapatkan sedikit panik? Sama. Nasib baik, kami mempunyai dua ramuan rahsia untuk membantu menanggalkan “kot” musim sejuk kami di dalam secubit: strawberry dan kemangi.

“Melalui peruntukan nutrien penting mereka termasuk vitamin B dan vitamin B A, C, E, dan K, basil dan strawberi tidak hanya menyokong penyerapan mineral penting seperti besi dan kalsium tetapi juga menyokong sistem imun, meningkatkan tahap tenaga , dan membantu mengekalkan fungsi metabolik yang betul untuk meningkatkan berat badan, “tulis Britt Brandon, pakar jurulatih peribadi dan pakar pemakanan kecergasan yang disahkan, dalam buku barunya Air Terjadi: 100 Mudah, Resipi Delicious untuk Detox, Berat Badan, Kulit yang Sihat, Kekebalan Lebih Baik dan Lebih Banyak! ($ 10; amazon.com). “Tambah kepada orang-orang vitamin dos, besi, tembaga, magnesium dan kalsium yang sihat dalam minuman ini, dan anda mendapat preskripsi untuk sintesis protein yang lebih baik yang membantu tubuh menurunkan lemak, membina otot, dan mempunyai lebih banyak tenaga.” cukup mudah, bukan? Cuba resipi di bawah.

BERKAITAN: Resipi Terbaik untuk Makan Malam Ahad Malam yang Sempurna

Air Strawberry-Basil

Hasil 1 liter

Bahan-bahan

1 liter air
10 strawberi, puncak dikeluarkan dan dihiris
1/4 cawan daun basil, dicincang

BERKAITAN: Juicer Baru Ini Tidak Memerlukan Sebarang Pembersihan-Janji

Arah

1. Sediakan produk periuk keranjang atau air dengan 1 liter air.

2. Letakkan stroberi dan kemangi di dalam periuk periuk periuk atau air.

3. Benarkan campuran curam di dalam peti sejuk atau tempat yang sejuk dan hitam selama 4-8 jam. Untuk rasa yang terbaik dan manfaat kesihatan, gunakan dalam masa 24-48 jam.

Dikutip dari Air Terjun oleh Britt Brandon. Hak Cipta © 2016 F + W Media, Inc. Digunakan dengan kebenaran penerbit. Hak cipta terpelihara. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 + = 91

map