Silakan Pejam Di Dalam Memerangi Bilik Tidur yang Disegarkan Bergaya

Pemerintahan Disick Room - LEAD
Burke Doeren, Tayler Dubé

LEIGH GOTZMER

12 Feb, 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kourtney Kardashian telah menunjukkan kepada kita berkali-kali bahawa permainan dekorasi rumahnya adalah yang paling penting. Dia tahu bagaimana untuk menyatukan apa-apa dari ruang tamu yang dramatik ke bilik syurga merah jambu untuk anak perempuannya, Penelope, membuktikan bahawa bilik-bilik kanak-kanak boleh sama bergaya seperti mana-mana ruang lain di dalam rumah-dan itu pasti berlaku dengan anak bungsunya Bilik pemerintahan juga.

Ruang neutral yang selesa, yang dia bekerja dengan penghias dalaman Martyn Lawrence Bullard, mencampur aksen yang matang seperti tirai damask dan dinding kenyataan, dengan mesra kanak-kanak yang aneh seperti haiwan yang disumbat dan perabot mewah. Dan banyak item adalah sentimental hand-me-downs dari Mason saudara besar, seperti pesawat vintaj dan karpet bulu. Kardashian juga memasukkan kedua-dua katil dan katil siang, supaya dia dapat mengambil beban juga. “Saya boleh tidur di sana ketika Reign sakit atau memerlukan saya,” katanya. “Saya tidur di dalam biliknya selama tiga bulan pertama dalam hidupnya (hampir setiap malam dengan Mason dan Penelope juga), jadi daybed penuh yang penuh dengan menakjubkan.”

Burke Doeren, Tayler Dubé

Baca terus untuk membeli barang dari chez Pemerintahan, dan untuk melihat lebih dekat di rumah Kardashian, anda boleh memuat turun aplikasinya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 70

map