WTF Adakah Tarikh pada 2017? Amanda Seales Insecure Menulis Buku Rujukan Hubungan

Amanda Land

Comedian, HBO Tidak selamat pelakon, dan InStyle menyumbang editor Amanda Seales tidak pernah takut untuk mengatakan apa yang ada di fikirannya. Amanda Land mengambil alih hubungan seks, politik, dan wanita moden.

Baru-baru ini saya mendapati diri saya di sebuah universiti yang bercakap dengan bilik wanita muda tentang dating apabila seorang maharaja datang ke mic dan bertanya, “Apa pun adalah tarikh ini? “Ini melancarkan kami ke dalam convo tahap Zon Twilight mengenai Netflix dan mengerikan,” bercakap “vs” bersama-sama, “bertemu secara spontan, dan teks” U up? “di mana-mana.

Bagi wanita muda ini dan orang-orang yang berkepentingan di sekeliling mereka, konsep dating telah meninggalkan dunia nyata dan menjadi fosil sebagai titik plot dalam komedi romantis, digantikan oleh percubaan-percubaan yang tidak berupaya dari para pelaku berpotensi untuk mengenali mereka hanya dengan memancarkan yang paling kecil jumlah usaha fizikal, mental, dan emosi yang mungkin. Dan saya memetik, “Saya memberitahu dia saya ingin pergi ke muzium, dan dia berkata, ‘Anda terlalu banyak’.”

Psh, kolej. Tetapi kemudian saya menyedari bahawa konsep The Date tidak begitu jelas pada hari-hari ini dalam kewujudan wanita saya yang berumur 30-an dan boleh menggunakan penyegar.

VIDEO: Kate Hudson Akhirnya Menempatkan Mereka Rumor Brad Pitt

Tumbuh, kencan kelihatan cukup mudah: Jika seseorang berminat untuk mengenali anda pada tahap yang romantis, mereka mendekati, bertukar maklumat, dan terus berkomunikasi dengan anda dengan cara yang konsisten antara pelbagai sifat. I.e. “Saya suka anda pada tahap tertentu. Mari kita lihat jika ada lagi ketika kita berada di dunia bersama. “Hari ini, tidak begitu banyak. Selalunya, niatnya tidak jelas, usaha minimum, dan standard yang diharapkan dianggap “tambahan.”

Wanita universiti muda meminta saya untuk memberikan sedikit pemahaman tentang di mana untuk bermula apabila menetapkan garis bawah kencan mereka. Sudah tentu, setiap orang mempunyai keutamaan mereka dan jalan mereka sendiri, tetapi bagi mereka yang mencari bimbingan, inilah yang saya ambil. Mari bermula pada mulanya.

Beberapa tarikh pertama berasumsi asas:

  • Tarikh pertama TIDAK di kediaman seseorang. Sempadan, orang. Saya tidak mahu anda semua berada di apartmen saya untuk memenuhi kucing saya, dan saya tidak mahu menjadi semua di dalam apartmen anda dengan anda cuba mendapatkan “kucing.”
     
  • Tarikh pertama dirancang terlebih dahulu. Terdapat pengecualian, sudah tentu, tetapi biasanya, spontan diperolehi. Perancangan menunjukkan bahawa anda bukan sahaja menghormati masa saya tetapi anda benar-benar memberikan sialan untuk berfikir ini melalui.
     
  • Tarikh pertama bukan mengenai seks. Sekarang dengarlah, jika pada akhir pertemuan ini anda telah begitu tersesat dengan senyuman mereka, sikap sopan dan pengetahuan luas tentang lagu-lagu tema era 90-an (Itik Darkwing adalah klasik!) bahawa nafsu adalah suatu keharusan, JANGAN ANDA! Tetapi dengan tujuan untuk membantah / menjadi objek bukan titik lompatan terbaik untuk sambungan emosi yang sebenar.

Sudah tentu, perkara-perkara boleh menjadi sedikit keruh seiring dengan masa berlalu, tetapi, dari lompat, saya cuba untuk menjadi seperti yang jelas mengenai apa yang saya kencan. Sebaiknya, kita buat tarikh orang yang berkencan dengan alasan yang sama. Berhati-hati apabila tidak demikian, jadi kami boleh menyimpannya ‘!

BERKAITAN: 8 Cara untuk Tahu Jika Anda Sedia Bawa Rumah Rakan Kongsi Anda untuk Cuti-cuti

Bengkak dan lebam yang saya kumpul dalam kursus cinta ini telah mengajar saya bahawa, walaupun pada tarikh pertama, apabila saya melihat atau menerima tingkah laku yang pada mulanya memberi saya jeda, mereka tidak dapat tidak mendedahkan diri mereka sebagai tanda-tanda masalah yang lebih besar-umumnya bahawa saya berkencan dengan seseorang yang tidak berminat dengan perkara yang sama saya: hubungan sebenar, dengan orang yang sebenar.

Selepas perbincangan kami, para wanita muda dan saya sampai pada kesimpulan yang sama: Terserah kepada kita untuk menjadi kukuh dalam bagaimana kita mahu didekati oleh para pelamar. Ia mungkin kelihatan sekolah lama, tetapi tanpa menghiraukan semua interaksi media sosial sekarang, saya masih percaya pada tarikh dan apa yang mereka lakukan untuk membina kepercayaan, mendedahkan minat, dan mencetuskan semangat antara dua orang.

Di sisi lain, saya menyalahkan trend baru ini yang setengah bakar, laissez-faire untuk mewujudkan kekeliruan, menguatkuasakan kekurangan akauntabiliti, dan kenaikan jualan penggetar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 89

map