10 Imej Selebriti Menjalankan Eco-Friendly Totes (Itu Akan Mengandaikan Anda Menggoda Beg Plastik untuk Baik)

Celebs with Eco-Friendly Totes - Lead
Bauer-Griffin / GC Images; Gambar FameFlynet

Andrea Cheng

Apr 08, 2016 @ 5:30 petang

Mengamalkan gaya hidup mesra alam boleh menjadi sangat menakutkan (walaupun selepas satu selebriti ini menumpaskan mitos terbesar tentang pergi hijau), tetapi satu tan bintang telah menunjukkan kepada kita bahawa kita boleh membuat perbezaan dengan sesuatu yang cepat dan mudah seperti melangkau plastik semasa kedai runcit berjalan memihak menggunakan totes boleh diguna semula. Satu tindakan yang memerlukan sedikit usaha, mempunyai kesan besar ke Bumi, mengurangkan sisa, menyelamatkan haiwan, dan menghapuskan gas rumah hijau.

Pada tahun lepas sahaja, A-listers telah terperangkap dengan permainan hijau mereka dengan penyelenggaraan eko-sadar di Pasar Petani dan seterusnya. Memang, Naomi Watts mendapat kurniaan yang baik oleh Mother Nature dengan berbasikal (memotong pelepasan karbon dioksida) dan membeli-belah dengan beg pasar Whole Foods yang dipercayai, sementara Sophia Bush membungkus bahan makanannya ke dalam tote Feednya, pilihan mesra alam yang juga membantu memberi makan kanak-kanak di Kenya dengan pembeliannya.

Dari perjalanan membeli-belah runcit ke perbarisan gaya jalanan, tatal untuk melihat bagaimana lapan bintang lain menghijau rutin mereka dengan hanya membawa beg yang dibuat dari kain eko-sadar, seperti kapas dan kain karpet.

BERKAITAN: Kapas Organik Terbaik untuk Beli

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map