10 Skirt berlipat bergaya Untuk Back-to-School dan Beyond

Berlipat Skirts LEAD
Getty

Taylor Davies

Jul 30, 2016 @ 3:00 petang

Terdapat beberapa buah fesyen yang akan kami kerap dikaitkan dengan membeli-belah dari sekolah ke sekolah: baju kaos, kasut kulit, ransel, dan, mungkin kebanyakannya, skirt berlipat. Tetapi ketika sekali wilayah eksklusif gadis sekolah persiapan, pemotongan feminin ini telah membuat perayaan yang tinggi (dan memanjang!) Baru-baru ini dengan cara jenama besar nama. Gucci meletakkan putaran eklektik, nenek-nenek pada reka bentuk dengan midi emas yang digulung di rancangan Resort 2016 nya; Musim fesyen musim luruh 2016 menyaksikan penamat yang dilipat pada skirt pensil di 3.1 Phillip Lim. Di Balenciaga, persembahan musim luruh termasuk versi pedang merah jambu pedas yang berlabuh oleh but platform platform punky.

Untuk memastikan skirt berlipat anda dirasakan sama segar, elakkan pasangan yang dijangkakan, seperti baju dan baju pullover. Sebaliknya, tengok ke catwalk untuk memberi inspirasi cara untuk mencampur dan memadankan-memikirkan bahan logam yang dipakai dengan cetakan bercetak, atau cetakan sutera yang diimbangi dengan pakaian luar yang besar-atau sekadar memainkan kewanitaan yang bersifat siluet dengan kasual T-shirt dan jaket pengebom. Apabila suhu jatuh, lapisan dengan cengkaman kabel chunky dan pakaian ketat untuk kelihatan kerinting.

BERKAITAN: Trend Terbaik untuk Kembali ke Sekolah

Tetapi pertama, anda perlu gaya yang betul untuk bermula dengan. Di bawah, 10 bernilai diperiksa sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 90 =

map