11 Bekalan Sekolah Yang Memberi ’90-an Kanak-kanak Semua Merasa

Ah, kembali ke sekolah. Masa yang manis pada awal- hingga pertengahan Ogos apabila hari dihabiskan untuk membaca lorong Staples, memukul jackpot bekalan bertema di Target, dan memilih ransel baru untuk memulakan tahun sekolah dalam gaya.

Dan, jika ada satu perkara yang Millennials ingat tentang masa ajaib tahun ini, ia tetap mengikuti fesyen bekalan sekolah yang berubah-ubah, dari penjaga penjaga Lisa Frank ke Milky Pens pastel-hued. Setiap tahun membawa sesuatu yang baru (dan kita tidak hanya bercakap memikirkan bagaimana untuk mengeja “HELLO” -dengan perkara lain-pada kalkulator TI-89 anda). 

VIDEO: Kate Middleton dan Prince William Hadir Orientasi untuk Sekolah Baru Putera George

 

Jalankan lorong ingatan, dan dapatkan semula sekolah kegemaran anda sama sekali lupa tentang-sehingga kini. 

Glitter Glue

90an School Supplies - 1
Kesopanan

Sekarang, botol gam ini bukanlah yang anda hancurkan seluruh tangan anda, biarkan kering, dan kemudian mengupas dengan lembut, tetapi mereka cantik, dan mana-mana gadis girly yang bernilai klip kupu-kupu pasti mempunyai sekurang-kurangnya dua bayi ini.

Kotak Lunch Bertema Permainan Kartun / Video

90an School Supplies - 2
Kesopanan

Bekalan sekolah bertema permainan video adalah satu kemestian, dan dua mata untuk memaparkan Mario dan co. pada kotak makan tengah hari anda.

Penjaga Trapper

90an School Supplies - 3
Kesopanan

Satu tempat yang ajaib di mana anda boleh menyimpan folder, pensil, penguasa, protractor, kertas longgar, kalkulator, dan banyak lagi.

Mr Sketch Scented Markers

Jangan berbohong: Anda benar-benar berjalan di sekeliling kelas seni dengan beberapa titik yang berwarna-warni pada jambatan hidung anda dari penanda wangi ini. 

BoxMaker Pensil Box

Anda pastinya mempunyai salah satu daripada ini yang tersimpan di meja sekolah rendah anda, ditambah beberapa di rumah yang dianjurkan dengan menulis bahan: satu untuk penanda, satu untuk pen, satu untuk pensil, mekanikal dan # 2.

Pens yang boleh ditanggalkan

90an School Supplies - 5
Kesopanan

Sekali anda memukul sekolah menengah, walaupun, pensel adalah untuk amatur. Pen ini menulis dengan lancar, dan kerana kita semua membuat kesilapan dan algebra tidak mustahil untuk menguasai dengan pen sebenar, penapis adalah kunci.

Lisa Frank Semuanya

90an School Supplies - 7
Kesopanan

Lisa Frank pengikat, Lisa Frank pen, pensil Lisa Frank, pelekat Lisa Frank, buku catatan Lisa Frank, folder Lisa Frank, Lisa Frank, Lisa Frank, Lisa Frank. Itu sahaja.

Pensel pensil

90's School Supply Add - 2
Kesopanan

Walaupun saya secara peribadi memilih genggaman rusuk lembut ini, saya pasti melihat daya tarikan jeli yang juga. Kami akan memanggilnya tali leher.

Pen

90's School Supply Add - 3
John Ewing / Portland Press Herald / Getty

Siapa yang tidak mempunyai ketagihan terhadap pena yang cantik, licin, kadang-kadang ini ?! Kegemaran peribadi saya adalah pelbagai warna yang memberi anda kejutan yang penuh warna dengan setiap huruf. 

Pensel Shuttle

90's School Supply Add - 1
Kesopanan

TBH, bahagian terbaik tentang pen ini memegang semua warna 6-12 sekaligus dan menulis seperti orang gila untuk membuat beberapa seni pena yang cantik. 

BERKAITAN: 5 Tawaran Istimewa Kembali ke Sekolah

Pemasa yang baru

90's School Supply Add - 4
Kesopanan

Ini tidak benar-benar memadamkan, tetapi siapa yang peduli ketika anda adalah anak yang paling keren di sekolah dengan kantung pensil yang penuh dengan wajah smiley, hati yang berwarna-warni, bola sepak, dan kerusi ais krim?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map