19 Hadiah Hari Valentine Cute untuk Boyfriend anda

Valentiens Day Gifts
Kesopanan (3); Getty

Jenna Pizzuta

30 Jan, 2018 @ 6:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.
Hadiah Guide Drop Cap

Sangat mudah bagi lelaki untuk memikirkan apa yang akan membawa anda pada hari yang paling romantis tahun ini. (Anda telah menjatuhkan petunjuk sepanjang tahun.) Tetapi apabila datang untuk mendapatkan hadiah Hari Valentine yang comel untuk teman lelaki anda bahawa dia akan sangat menghargai, itu tidak begitu mudah. Tetapi jangan risau. Kami berada di sini untuk mencari barangan yang sempurna sedikit lebih mudah. Di hadapan, kami telah mengumpulkan barang-barang yang mesti dimiliki oleh mana-mana lelaki yang akan dibebaskan pada tahun ini. Idea hadiah Hari Valentine ini sesuai untuk mana-mana dan setiap lelaki-tidak kira keperibadiannya atau bajet anda.

Oleh itu, hentikan penekanan mengenai apa yang akan anda lakukan pada Hari Valentine ini. Dan pilihlah pilihan yang diluluskan editor kami di bawah.

VIDEO: Ini Adalah Bagaimana Selebriti Kegemaran Anda Luangkan Hari Valentine Tahun lalu

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 + = 44

map