Flashback fesyen! Berpakaian di Kostum yang Diilhamkan Filem ’80-an dan’ 90-an untuk Halloween

TK
Moviestore collection Ltd / Foto Saham Alamy
Andrea Cheng
(Teks)

dan Ruthie Friedlander
(Pasaran)

27 Sep, 2017 @ 8:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami terkena dengan nostalgia sepuluh tahun yang lalu, yang termasuk ‘permata 80-an yang membuat kemunculan semula moden, pengambilalihan utama’ 90an di hadapan fesyen (terima kasih kepada selebriti fave seperti Bella Hadid dan T. Swift), dan Milan Fashion Week yang cerah untuk tahun 70-an.

VIDEO: Koin: Bolehkah Keluarga TV 90 Dapat Memiliki Gaya Hidup mereka pada tahun 2017?

 

Selaras dengan tema itu, kami fikir ia sesuai untuk melihat kembali filem-filem ’80-an dan 90-an yang paling fesyen untuk inspirasi kostum Halloween. Kami bermula dengan Cher Horowitz (seolah-olah kami akan meninggalkannya!) dari Tidak tahu dan menyusun wajahnya, dari pakaian merah ikoniknya ke telefon bimbit retronya. Seterusnya, kami menukar gear dan mengetuk sisi yang lebih gelap dengan rupa Mia Wallace dari komedi hitam Quentin Tarantino Pulpa fiksyen.

BERKAITAN: Beli Sekarang, Menakutkan Kemudian: 5 Jatuh Fesyen Membeli Itu Double sebagai Kostum Halloween

Dari pakaian gunting skandal Julia Roberts di Wanita cantik kepada pakaian pengiring pengantin pink Molly Ringwald yang diingati Enam belas Lilin, lihat semua pakaian ikonik yang telah kami belanja. Berjalan melalui sejarah sinematik dan pertimbangkan ini sebagai penghormatan kepada kostum filem yang paling hebat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 69

map