Kad Natal Keluarga Selebriti Ini Jadi Baik, Mereka Akan Membuat Anda Percaya di Santa Lagi

Sekarang bahawa Kesyukuran telah datang dan pergi, nampaknya semangat jeli telah sepenuhnya diambil alih. Sebagai tambahan kepada uptick tiba-tiba di dalam cahaya twinkle di tetingkap tetangga anda dan semua tanda-tanda jualan Krismas mencolok di luar setiap kedai, satu lagi menarik menarik musim cuti musim sejuk tentu saja selaras kad peribadi selebriti di media sosial. 

BERKAITAN: 8 Selebriti Memenangi Elf di Permainan Rak

Sama ada tradisional atau funky, kita boleh mengandalkan bintang-bintang kegemaran kita untuk membawa kita ke semangat bercuti dengan kad tahunan mereka. Di sini, semak beberapa faks kami. 

Tonton: Beyonce Siarkan Merch Krismas bertemakan

The Stubers

Saya ❤ kad percutian kami! # Stuberpartyof4 (tidak lama lagi menjadi 5 !!!) Lebih banyak hari ini di blog {link in bio}

Satu jawatan yang dikongsi oleh Molly Sims (@mollybsims) pada

Supermodel dan gaya hidup guru Molly Sims dan hubby Scott Stuber meletakkan anak-anak mereka yang comel Brooks dan Scarlett dipamerkan untuk kad percutian tahun lepas.

The Combses

Saya ingin menghantar kad Natal Combs ini kepada anda dan anda! Happy Holidays dari keluarga Combs. Semoga Tuhan memberkati anda dengan cinta dan kebahagiaan pada tahun 2014 …. dan sedikit wang $$$$ :) terima kasih @NickSaglimbeni untuk foto! #CombsFamilyChristmas

Satu jawatan yang dikongsi oleh Diddy (@diddy) pada

Kembali pada tahun 2013, rapper-turned-mogul Sean “Diddy” Combs membawa ke Instagram untuk berkongsi kad percutian yang memaparkan dirinya dan mengira mereka-enam anaknya.

The Obamas

Keluarga ini. Apa yang boleh saya katakan. Betapa penghormatan untuk memotret mereka selama lapan tahun. Beberapa bulan yang lalu, Pejabat Sosial datang kepada saya dan berkata mereka berfikir untuk menggunakan gambar keluarga untuk kad percutian Rumah Putih tahun ini. Jadi saya fikir Justin Trudeau. Saya tahu anda tertanya-tanya apa yang saya cakap. Awal tahun ini kami menjadi tuan rumah Perdana Menteri Kanada untuk Makan Malam Negeri rasmi. Malia dan Sasha hadir sebagai tetamu. Sebelum makan malam, saya membuat foto keluarga di kediaman White House. Tetapi kemudian, apabila Trudeaus tiba, kedua-dua keluarga menghabiskan beberapa waktu di Truman Balcony dengan delegasi masing-masing. Pada satu ketika, Perdana Menteri bertanya sama ada kita boleh membuat gambar dia dan isterinya dengan keluarga Obama. Klik, klik, klik. Kemudian, dia berkata saya perlu membuat foto hanya Obama. Saya boleh berkata, “tuan kita sudah melakukan satu sebelum anda tiba.” Tetapi sebaliknya, saya mengklik beberapa bingkai cepat. Dan lihatlah, gambar ini yang Justin Trudeau meminta saya untuk mengambil yang dicintai setiap orang sebagai pilihan untuk kad percutian Rumah Putih 2016.

Jawatan yang dikongsi oleh Pete Souza (diarkibkan) (@ petesouza44) pada

Sasha dan Malia Obama membesar di hadapan mata kita, dan itu tidak pernah lebih jelas daripada dalam foto yang menghiasi kad rasmi rasmi keluarga 2016. Presiden ke-44 memancarkan putih tandatangannya dalam gambar bersama semua galeri terbaiknya.

The Duhamels

Selamat bercuti!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Josh Duhamel (@joshduhamel) pada

Pelakon Josh Duhamel dan penyanyi Fergie mendapat animasi pada ucapan selamat tahun lepas-secara literal. Pasangan kemudian, yang baru-baru ini memutuskan untuk memanggilnya berhenti, berkongsi kad di atas, yang menampilkan karikatur airbrushed diri mereka dan anak mereka Axl.

The Prinzes

Sekali lagi elf ini kecewa bahawa mereka tidak membuat kad percutian kami, dan membalasnya. #elfontheshelf (kad Holiday menakjubkan dari @typrint)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sarah Michelle (@sarahmgellar) pada

Sarah Michelle Gellar dan Freddie Prinze Jr. mempunyai beberapa penceroboh mengambil alih kad Krismas mereka tahun lepas. Sebagai tambahan kepada dua kiddos mereka, Charlotte dan Rocky, beberapa elf nakal membuat penampilan.

Keluarga Kari

Teruja untuk menunjukkan semua kad percutian 2017 kami. Mencuba SimplytoImpress.com tahun ini dan sangat kagum dengan bagaimana mereka ternyata! Mereka mempunyai banyak reka bentuk yang cantik, dan ia begitu mudah. Tidak sabar untuk menghantar kad kami kepada semua keluarga dan rakan-rakan kami. Selamat bercuti! #evendogssmiled #spon #happyeverything

Jawatan yang dikongsi oleh Ayesha Curry (@ayeshacurry) pada

Baller NBA Steph Curry dan isterinya Ayesha telah mengeluarkan kad Krismas pada tahun 2017 mereka, dan ia hampir terlalu comel untuk kata-kata. Bukan sahaja dua anak pasangan itu, Riley dan Ryan, yang comel, tetapi begitu juga ahli keluarga berkaki empat mereka yang berbulu.

The Kardashian-Jenners

Clone of Kardashian Christmas Card
Kesopanan

Keluarga terkenal ini terkenal membuang feri pembunuh setiap tahun, tetapi kad Natal mereka juga merupakan legenda. Mereka telah ditembak oleh jurugambar terkenal di dunia dan memaparkan wanita Kar-Jenner memakai gaun paling glamor yang pernah anda lihat. Tetapi tahun 2015 mereka menjadi tahun kad Krismas yang paling ikonik sehingga kini: pukulan hitam dan putih yang hanya bergaya “Jenneration” seterusnya -North West, Penelope Disick, Mason Disick, dan Reign Disick. Terdapat beberapa cucu lagi dalam campuran sekarang, dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang telah mereka rancang untuk kad tahun ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 86

map