Kenapa Hari Valentine Adakah Percutian Bahkan Lebih Baik Apabila Anda Single

Single Valentine's Day
2018 Ellie Baygulov / Stocksy

Tessa Trudeau

Feb 09, 2018 @ 2:15 petang

Jika anda fikir Hari Valentine dikhaskan untuk mereka yang dipukul oleh anak panah cupid, fikirkan semula. Ya, V-Day adalah tentang cinta. Tetapi siapa yang lebih baik untuk mandi dengan cinta, merosakkan busuk, dan, ya, berbelanja daripada diri anda? Pasangan di seluruh negara secara penuh bersungguh-sungguh memesan hadiah penghantaran hari esok di Amazon Prime, berdoa mereka mencapai kombinasi sempurna faktor wow dan hubungan kasih sayang-tahap yang sesuai; Sementara itu, anda tahu betul-betul apa yang anda mahu, tidak perlu membaca minda.

Jadi untuk semua orang yang terbang solo, kami berkata: Daripada mengabaikan percutian, memeluknya! Dalam esei baru-baru ini untuk InStyle, 2 Dope Queens ‘ Phoebe Robinson dengan sempurna menangkap mood perbelanjaan V-Day sahaja: “Ini adalah masa yang tepat untuk membiasakan diri tidak menjadi rakan kongsi seseorang. “

Tetapi jika anda tidak mengenai saya masa, ada lagi (boozier) alternatif: Hidupkan Hari Valentine ke Hari Galentine, kata Robinson. “Bersandar-dan sambung semula dengan-rakan-rakan anda. Kami menghabiskan banyak masa untuk menghantar pesanan kami semasa mesyuarat kerja atau semasa kami sedang menonton Chef Master, tetapi berapa kerap kita duduk dan benar-benar memberi tumpuan kepada mereka selama beberapa jam? Tahun lepas pada Hari Valentine, kawan saya dan saya berpakaian, pergi ke penyaringan Teater Sains Misteri 3000 reboot, dan kemudian mempunyai beberapa minuman dan mendapat mac ‘n’ keju untuk makan malam. Anda tidak boleh menjadi gila pada hari seperti itu-ia sangat menyeronokkan. Jadi apa saja yang akan memberi anda semangat yang sah dan tidak akan menyakiti sesiapa pun? Berusaha untuk mendapatkannya.”

Universal Pictures

Perlu rancangan permainan? “Fikirkan tentang perkara-perkara yang menyedarkan anda, jangan merasa seperti bekerja, dan datang secara semula jadi kepada anda. Pikirkan tentang aktiviti yang anda nikmati semasa kanak-kanak atau jenis idea yang mudah mengalir ke dalam fikiran anda,” mencadangkan Lisa Lentino, psikologi dan pengarang Pemikiran Konstruktif: Bagaimana Meningkatkan Pikiran Anda ($ 13, amazon.com). Setiap orang memerlukan satu hari untuk mencari semula apa yang sebenarnya mereka suka lakukan sendiri, dan Februari 14 adalah masa yang tepat untuk introspeksi positif semacam itu.

Tatal ke bawah untuk lebih banyak cara untuk mempunyai Hari Valentine yang terbaik, Valentine tidak termasuk.

VIDEO: Tarikh Hari Galentine Terbaik untuk Menyambut Gadis Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 92

map