Masih Perlu Hadiah untuk Keluarga Intelek? Apa yang hendak dibeli

Terakhir Minute gifts - Lead
Kesopanan

Aaron Valentic

22 Dis 2016 @ 3:45 petang

Setiap musim cuti, ia adalah perlumbaan untuk menyelesaikan semuanya sebelum perjalanan musim sejuk anda. Dari menguruskan berat bagasi anda untuk membiak dengan UPS untuk menghantar hadiah-hadiah tambahan yang tidak masuk ke dalam pengangkut anda, itu adalah pesta tekanan percutian yang kami tahu dengan baik.

Nasib baik, apabila datang kepada beberapa hadiah terakhir seperti ibu bapa, orang penting anda, atau mungkin paling sukar, intelektual keluarga-kami mempunyai penyelesaian. Lagipun, apa yang boleh dibeli untuk orang yang selera adalah satu langkah ke depan yang lain? Pemikiran yang memprovokasi dan (kadang-kadang) sombong, yang pintar di dalam keluarga biasanya adalah yang paling sukar untuk dibeli, kerana mereka sering mempunyai segala yang dia mahu. Atau, mereka tidak akan memberitahu apa yang mereka mahu benar-benar mahu kerana, dengan baik, mereka menganggap anda tidak akan faham.

Jangan takut. Kami telah membongkar beberapa pilihan muatan tinggi yang serius akan memikat ulama keluarga. Hanya berhati-hati, walaupun. Puncak ini sangat baik, ia mungkin akan datang kepada anda dengan senarai hajat percutian mereka untuk tahun yang akan datang-kerana, dengan jelas, anda akan pergi jarak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 85

map