Panduan Hadiah Holiday Dita Von Teese Termasuk Hadiah Paling Glamor Pernah

Hadiah Guide - Dita Von Teese
Getty, Courtesy

Marina Budarina-Sánchez

21 Nov, 2017 @ 8:00 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami baru-baru ini terperangkap dengan berambut perang, tengah-barat gal, Heather Sweet, yang paling terkenal sebagai Dita Von Teese untuk berbual mengenai hadiah percutiannya memberi idea. Ramai yang tahu Von Teese sebagai Ratu Burlesque, permaisuri persembahan tak berkesudahan, tak terlupakan, penulis buku berganda, dan usahawan yang berjaya dengan jenamanya sendiri. Terkenal dengan kulit porselinnya tanpa cacat, rambut hitam, dan gincu merah, Dita Von Teese meleleh glam.

Dan sekarang kita semua boleh menyalurkan semangat menawannya dengan hadiah percutian kami. Ikon kecantikan berkongsi pilihannya di bawah, dan idea hadiah pintarnya pasti ada beberapa pilihan yang paling over-the-top yang mana mana-mana gadis yang bergaya ingin dibuang. Teruskan membaca untuk mengetahui cadangan hadiah yang mempesonakan di hadapan.

VIDEO: Dita von Teese Berpasukan dengan Parfum Heretic

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 32

map