Set Hadiah Hari Ibu Itu Lebih Menarik daripada sejambak Bunga

tk

Erin Lukas

Mei 04, 2017 @ 6:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.
Hadiah Guide Drop Cap

Apa yang anda dapatkan apabila anda mahu menangkap ante dari kad kedai ubat dan sejambak bunga? Sejak ibu menghabiskan masa bertahun-tahun, nasihat bijak, yang melihat kembali sekarang sebenarnya masuk akal, dan bersabar dengan anda mengambil kereta itu, semua ketika mencintai anda tanpa syarat, dia berhak mendapat rawatan istimewa tambahan pada hari liburnya. Sama ada ibu adalah penagih lilin wangi atau keperluan utama hari spa, ada satu set hadiah yang disusun dengan produk curated yang dia dijamin suka-dan semua dibungkus dalam pakej yang cantik, juga.

Walaupun dia bersumpah dia tidak bermain kegemaran, set hadiah kecantikan Hari Ibu sembilan ini akan menjaringkan mata utama dengan ibu.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 64 =

map