Tawaran Kecantikan Black Friday Best dari A hingga Z

Dapatkan kad anda siap: Black Friday akhirnya di sini! Ia adalah masa yang paling indah sepanjang tahun untuk menjaringkan beberapa kecantikan utama untuk hadiah semua orang dalam senarai anda, dan mungkin mengambil beberapa penambahan untuk koleksi anda sendiri. Di sini, kami telah mengumpulkan tawaran kecantikan terbaik untuk mencetak gol pada Black Friday dan sepanjang hujung minggu. Belanja gembira!

BLACK FRIDAY HANYA

BLISS, blissworld.com

Ambil 25% produk Bliss, ditambah dengan hadiah percuma dengan pembelian $ 100 + dengan kod promo “GIFT4U.”

mentega LONDON, butterlondon.com

Ambil 40% daripada semua set percutian.

Caudalie, caudalie.com

Dengan pembelian sebanyak $ 50 atau lebih, terima Pensel Juliette Makeup dengan Minyak Ilahi, Losyen Badan Berkhasiat dan Fleur de Vigne Shower Gel ($ 36 nilai).

Charlotte Tilbury, charlottetilbury.com

Beli satu, hadiah satu 50% off Mata Cat Nocturnal untuk set Hypnotise.

Clarisonic, clarisonic.com

Ambil 20% daripada semua peranti, ditambah ukiran percuma dengan kod promo “SHOPEARLY.”

Essence, essencemakeup.com

Ambil 50% di seluruh tapak.

Segar, fresh.com

Dengan pembelian $ 65, dapatkan satu Pembersih Muka Suka (saiz perjalanan), dengan pembelian $ 80, dapatkan satu Pembersih Muka Kedelai (saiz perjalanan), dan Black Tea Firming Serum (sampel deluxe), dengan pembelian $ 120, saiz perjalanan), Black Tea Firming Serum (sample deluxe), dan Lotus Youth Preserve Face Cream (sampel mewah).

Resipi Glow, glowrecipe.com

Ambil 20% dari jenama kecantikan Korea kegemaran anda.

Kristals Cosmetics, kristals.com

Ambil 50% dari seluruh laman web dengan kod promo “BLACK.”

MAC, maccosmetics.com

Beli Black Friday eksklusif Black Friday kit eksklusif jenama yang termasuk Vamplify Lipglass ungu yang baru, dan padanan Pro Longwear Lip Pencil dan Rebeleyes Gel Liner untuk $ 35.

Marc Jacobs Kecantikan, marcjacobsbeauty.com

Beli tiga set hadiah kecantikan edisi terhad: High And Fine: Blancer Edition Highliner Dan Fineliner Set $ ​​34 ($ 49 nilai), Lash Couture Koleksi Wardrobe $ 50 ($ 76 nilai), dan Almari Berus Makeup Collection $ 250 ($ 335 nilai).

Stila, stilacosmetics.com

Ambil 25% dari pembelian anda, serta penghantaran percuma.

BLACK FRIDAY MELALUI KIRI CIRI

AuraGlow, myauraglow.com

Ambil 25% di luar tapak.

Birchbox, birchbox.com

Pelanggan Birchbox dan ahli Ace akan menerima 15% dan 20% off, dengan kod promo “15FORSUBS” dan “20FORACES.”

mentega LONDON, butterlondon.com

Ambil 30% di luar tapak (tidak termasuk mentega LONDON Kecantikan Arsenal, Paten Shine 10X Nail Lacquer Vault, Plush Rush Vault) dari Sabtu, 26 November-Isnin, 28 November.

Charlotte Tilbury, charlottetilbury.com

Sabtu, 26 November: Beli “Rawat Bibir Saya” yang ditetapkan (Matte Revolution dalam Merah Karpet Merah + Pinggang Bibir Percuma) untuk $ 32. Ahad, 27 November: Pembelian “Kit Penjagaan Kulit Mewah” (Beg Makeup Kulit Eksklusif, Mini Magic Cream, Mini Wonderglow, Mini Kulit Kulit Masker Clay, Mini Multi-Miracle Glow dan Mini Night Cream 50% off) Kit Penjagaan Kulit “(Bag Mekap Edisi Ketiga, Mini Magic Cream, dan Mini Wonderglow 50%) untuk $ 45.

Clarisonic, clarisonic.com

Ambil 20% dari semua peranti, serta ukiran percuma dengan kod promo “CYBERWKND,” dari Sabtu 26 November-Ahad 27 November.

Deborah Lippmann, deborahlippmann.com

Ambil pembelian $ 20 dari $ 75 atau lebih, serta penghantaran percuma dengan kod promosi “CYBER16” dari hari Sabtu, 26 November-Isnin, 28 November.

Gajah Drunk, drunkelephant.com

Ambil 20% produk Drunk Elephant dari Jumaat, 25 November-Ahad, 27 November.

FOREO, foreo.com

Ambil 25% dari seluruh tapak tidak termasuk set hadiah percutian, dari Khamis, 24 November-Isnin, 28 November.

GHD, ghdhair.com

Ambil 25% dari seluruh tapak (tidak termasuk koleksi tembaga mewah) dari Isnin, 21 November-Isnin, 28 November.

Glossier, glossier.com

Ambil 20% dari seluruh tapak.

H2O + Kecantikan, h2oplus.com

Gunakan kod promo “GOBBLEUP” untuk menerima 40% daripada pembelian anda dan menerima hadiah kejutan percuma.

Iluminage, iluminagebeauty.com

Ambil 30% di luar tapak.

Kosmetik IT, itcosmetics.com

Luangkan $ 35 dan gunakan kod promo “DISCOVER35” untuk menerima saiz perjalanan Kening Power Universal Pensil Alis, belanjakan $ 75 dan gunakan kod promo “BELIEVE75” untuk menerima saiz penuh Hello Lashes Mascara, dan belanjakan $ 125 dan gunakan kod promo “LOVE125 “Untuk menerima saiz penuh 50 Serum.

Jack Black, ulta.com

Beli Jack Black Best Jack Gift Set untuk $ 12 secara eksklusif di Ulta.

Kat Von D, katvondbeauty.com

Dari hari Isnin, 21 November-Isnin, 28 November: Untuk setiap pembelian $ 100, terima kasut kulit vegan yang dipenuhi dengan lima minis kegemaran anda, termasuk Gincu Liquid Everlasting di Lolita, Studded Kiss Gincu di Lovecraft, Tatu Liner dalam Trooper dan banyak lagi! Beli Bundle Kiss Studded: tiga kumpulan “Rad Reds”, “Nudes Peringkat Seterusnya” dan “Terlalu Percuma untuk Sekolah” bersaiz penuh Studded Kiss Lipsticks untuk $ 44 setiap satu ($ 63 nilai). Plus, penghantaran percuma pada setiap pesanan.

Kérastase Paris, kerastase-usa.com

Luangkan $ 100 dan dapatkan diskaun 15%, serta penghantaran percuma dan trio sampel bonus.

Keratin Complex, keratincomplex.com

Ambil 50% off Hope Travel Valet (termasuk Shampoo Penjagaan dan Perapi Warna bersaiz perjalanan) dan 50% off Texture Bar Kit: Curl Ditetapkan, Volume Glam dan Downtown Wave, yang termasuk produk Terapi Gaya kegemaran anda dan syampu dan perapi dengan menggunakan promo kod “50off.”

Pemimpin Kosmetik Amerika Syarikat, leaderscosmeticsusa.com

Ambil 50% di seluruh tapak, ditambah dengan dua Pore Scaling Black Aqua Face Masks percuma dengan setiap pembelian. Gunakan kod promo “BFCM50” semasa checkout.

Ole Henriksen, olehenriksen.com

Luangkan $ 50 dan dapatkan beg hadiah percuma penuh dengan pilihan penjagaan kulit (bernilai $ 100) menggunakan kod promo “100GIFTBAG,” dari Isnin 22 November-Isnin 28 November.

Pacifica Beauty, pacificabeauty.com

Ambil $ 10 dari pembelian $ 50, dan $ 25 daripada pembelian $ 100.

Peter Thomas Roth, peterthomasroth.com

Luangkan lebih dari $ 85 pada sebarang pembelian dan dapatkan GWP Clutch Gold + 30 ml 24K Gold Pure Pure Gold Murni Pembersihan (nilai $ 25). Selain itu, dapatkan Rawatan Masker Rambut percuma ($ 60 nilai) dengan sebarang pembelian 24K Gold Pure Age-Defying Mask Rambut & Bonet System.

Kecantikan Mally, mallybeauty.com

Ambil 30% dari pembelian anda.

MAKE Kecantikan, makebeauty.com

Ambil 25% dari seluruh laman web dengan kod promo “Save25.”

Pai Penjagaan Kulit, paiskincare.us

Ambil 25% pembelian anda (tidak termasuk set hadiah).

Sains akar, shoprootscience.com

Ambil 20% daripada pembelian anda sebanyak $ 100 atau lebih dengan kod promo “thankyou20.”

Kecantikan Sally, sallybeauty.com

Terima 30% pembelian anda sebanyak $ 50 atau lebih di semua kedai Sally Beauty di seluruh negara dan dengan pembelian $ 49, terima Kuasa Bebas IQ 2 dalam 1 Ceramic Hot Brush & Flat Iron ($ 40 nilai).

Sephora, sephora.com

Mekkah keindahan mempunyai tawaran eksklusif di aplikasinya mulai Isnin, 21 November hingga Isnin, 28 November.

Sabun & Kemuliaan, target.com

Beli satu, dapatkan satu 50% dari keseluruhan koleksi Soap & Glory secara eksklusif di Target.com dari Khamis, 24 November-Sabtu, 26 November.

Shu Uemura Art of Beauty, shuuemura-usa.com

Gunakan kod “SHUBF” untuk mengambil pembelian 20% dari pembelian $ 50 dan 25% dari $ 100 dari Khamis, 24 November-Ahad, 27 November.

Shu Uemura Art of Hair, shuuemuraartofhair-usa.com

Ambil 20% dari seluruh laman web dan terima pelepasan percuma dan kantung Murakami edisi terhad pada pembelian $ 125 dan lebih dari hari Jumaat, 25 November-Ahad, 27 November.

SkinCeuticals, skinceuticals.com

Beli produk $ 185 dan terima rejimen perjalanan anti-penuaan percuma ($ 45 nilai), Beli $ 250 dalam produk dan sebagai tambahan kepada rejimen perjalanan di atas; menerima pembersih saiz penuh (Hanya Bersih atau Bersih Bersih) pilihan anda ($ 79 nilai), dari Rabu, 23 November-Rabu, 30 November.

StriVectin, strivectin.com

Ambil 20% dari pembelian anda, penghantaran percuma, serta hadiah Rejuvenating Essentials percuma dengan pembelian lebih dari $ 75 (StriVectin TL Advanced Light Leher Cream (25oz), StriVectin Multi-Action Restorative Cream (25oz) dan StriVectin Wrinkle Filler (dua paket) anda menggunakan kod “BEB16” dari Jumaat, 25 November-Ahad, 27 November.

Kerja ini, thisworks.com

Ambil 25%, bersama dengan tawaran istimewa sepanjang hujung minggu.

Decay Urban, urbandecay.com

Ambil 20% di seluruh tapak, dan pada hari Ahad, 27 November, menerima saiz perjalanan percuma All Nighter Spray dan De-Slick Spray (masing-masing bernilai $ 15) dengan pembelian minimum $ 35.

Kata kerja, verbproducts.com

Gunakan kod promo “thanksyall” untuk menerima penghantaran percuma, serta beg tote percuma pada pembelian lebih dari $ 44.

Violet Grey, violetgrey.com

Ambil pesanan $ 50 dari $ 250 dengan kod promo “GIFT50” atau $ 100 di luar $ 500 dengan kod promo “GIFT100,” dari tengah malam Khamis, 24 November-Isnin, 28 November.

WelleCo, welleco.com

Ambil 20% item pilih.

W3LL PEOPLE, w3llpeople.com

Ambil 25% produk W3LL PEOPLE saiz penuh.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 48

map