10 Cara Lihat Seperti Anda Mempunyai Kehidupan Anda Bersama-Bahkan Sekiranya Anda Tidak

Kecantikan Life Together
Fox 2000 Pictures

Kakitangan InStyle

15 Feb, 2018 @ 2:15 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Oleh itu, anda telah melampaui batas, mempunyai sejumlah besar 15 minit untuk bersiap-siap, mengetuk mangkuk makanan kucing anda, menumpahkan kopi ke baju anda, dan telah memesan dalam empat malam berturut-turut kerana membeli-belah runcit hanya jelas tidak akan berlaku. Anda mungkin merasa seperti anda tidak mempunyai hidup bersama, tetapi tidak ada orang lain yang perlu tahu. Malah, mereka mungkin tidak dapat memberitahu. Orang dewasa sukar, tiada siapa yang akan menafikan fakta itu, jadi teruskan terus. Dan pada masa yang sama, palsu sehingga anda membuatnya dengan tip-tip ini bagaimana untuk kelihatan seperti anda mendapat lapan jam tidur yang solid setiap malam, mempunyai agenda bersalut warna, dan memasak makanan yang seimbang setiap malam.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 81 =

map