10 Cara Makeup Artist Mario Dedivanovic Akan Sepenuhnya Mengubah Cara Anda Membuat Makeup Anda

Perhatikan dan belajar. Yang terdengar seperti cara yang tidak rumit, tanpa imaginasi untuk menggambarkan duduk di barisan hadapan di sekeliling kelas Master Mario Dedivanovic, tetapi tidak semenjak satu demonstrasi, saya telah mengambil trik yang berubah-ubah untuk menambah kecantikan saya sendiri rutin. Jadi, awak tahu, kata-kata idaman itu benar. 

Fikiran anda, apabila saya menerima jemputan untuk acara ini, saya mula ketakutan untuk lebih banyak lagi yang hanya tahu bahawa saya akan pergi dengan pemahaman yang lebih baik untuk mencerahkan eyeshadow. Dedivanovic adalah seperti yang artis solek kepada bintang-bintang, dan juga lelaki yang membuat “kontur seperti Kardashian” sesuatu. Sebenarnya, dia adalah lelaki Kim K.W. untuk semua keperluan kecantikannya, kerap membuat penampilan di aplikasinya dalam video, cara-cara, dan banyak lagi. Selain menjadi raja skuad glam Kardashian, tahun ini Dedivanovic melancarkan palet (ia telah dijual, semoga berjaya mencarinya) dengan Anastasia Beverly Hills, dan terus memerintah bidang keindahan dengan Kelas-kelas Masternya yang sukar difahami. Tiket untuk acara di Dubai berharga hampir $ 1700. 

Jadi untuk kembali ke titik, anda lebih baik bertaruh saya mendapat tempat duduk yang baik, mencatatkan keseluruhan perkara, mengambil nota yang luas, dan mempertimbangkan membatalkan rancangan saya yang akan datang supaya saya dapat pulang ke rumah dan mencuba semua yang dilakukannya di atas panggung. Inilah beberapa helah dan fakta-fakta kecantikan yang menarik yang saya tidak akan ada sekarang. 

1. Dedivanovic tidak menggunakan primer, yang harus memikat sesiapa saja yang menginginkan rutin yang paling minimum mungkin. Beliau memberitahu kami bahawa dia merasakan bahawa primer memakai dinding antara solek dan kulit dan tidak membenarkannya menjadi satu. Sebaliknya, dia memulakan kerjanya dengan pelembap emolien, seperti Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer ($ 20; nordstrom.com), yang memegang serbuk dan menghasilkan rupa semulajadi.

BERKAITAN: Produk Penjagaan Kulit Kim Kardashian Menggunakan Setiap Pagi Tunggal

2. Selepas melembapkan muka, Dedivanovic bergerak ke badan. Saya tidak akan biasanya mengaitkan tangan saya dan dekorasi dengan membuat wajah solek, tetapi menurut pro, penting untuk memohon pelembap ke mana-mana badan yang akan dipaparkan. Oleh itu, jika anda memakai gaun lengan, ini akan membantu memastikan lengan anda bercahaya dan mencerminkan cahaya. Dia menggunakan Pelembap Shea Butter Jergen ($ 5; target.com) di atas pentas untuk memberikan model kulit yang lembap dan rapi kerana ia menyerap dengan cepat dan tidak berasa berminyak selepas itu. 

3. Walaupun pro adalah sensasi Instagram dengan lebih daripada 2 juta pengikut, dia membenci kening Instagram, dengan mengatakan mereka memberikan wajah yang “sememangnya, ceroboh”. Untuk memastikan kening kelihatan lembut dan semulajadi yang mungkin, dia memberi tumpuan kepada sudut luar dan kurang pada kawasan yang lebih dekat dengan mata. Ini juga akan mengangkat dan memanjangkan wajah, jelasnya. Mula-mula dia mengisi mereka dengan pensil, mendahului dengan serbuk, dan menetapkannya dengan sama ada sprei dan spoley berus (jenius) atau gel alis. 

4. Dia tidak menggunakan primer mata, yang bermaksud lain lagi langkah saya boleh melangkau pada waktu pagi. Pro menjelaskan bahawa krim, ditambah serbuk lut, seperti serbuk Loose Translucent Laura Mercier ($ 38; sephora.com) melakukan perkara yang sama.

BERKAITAN: Kim Kardashian’s Favorite Artist’s Favorite $ 10 dan Under Beauty Products

5. Seolah-olah memohon garis pelapis yang kemas, tidak cukup keras, Dedivanovic menjatuhkan bom kebenaran solek utama apabila dia memberitahu orang ramai bahawa dia biasanya menggunakan empat (!!!) lapisan eyeliner. Menurut pro, selepas anda memohon pelapis anda di atas bayang-bayang anda, anda akan melihat garisan itu tidak begitu gelap kerana bayangan mula menyerapnya dan mengubah warnanya. Oleh itu untuk membuat liner yang kaya, ia menggunakan garis pensil, krim atau gel, dan kadang-kadang cecair di atas. Dalam pandangan menyelinap kami, dia bermula dengan Kylie Cosmetics Kyliner di Brown ($ 26; kyliecosmetics.com).

#TheMasterClass DUBAI semuanya telah habis dijual ❤❤ Ia adalah kelas pertamanya tahun 2017 dan saya tidak sabar untuk memulakan tahun baru dengan anda semua di Dubai dan dengan ceramah saya, ratu glam ��❤ #KimKardashian. #MakeupByMario #tb

Video yang disiarkan oleh Mario Dedivanovic (@makeupbymario) pada

6. Untuk mencuci berusnya, dia menggunakan syampu bayi dengan … menunggu … beberapa titisan minyak pokok teh untuk disinfektan. Saya tidak pernah teruja untuk membersihkan peralatan saya. 

7. Pro mengejutkan mengakui dia bukanlah seorang peminat lipstik cecair, yang mengejutkan saya kerana ia pada asasnya adalah satu-satunya perkara yang Internet ingin bercakap mengenai tahun ini. Tetapi untuk mengelakkan tekstur kelihatan kering dan retak apabila menggunakannya pada pucuk, dia mula-mula mengekstrak bibir dengan gosok dan berus gigi. 

Bae ❤️ #tb oleh bday girl @justinemarjan ������ xox #MakeupByMario

Gambar yang disiarkan oleh Mario Dedivanovic (@makeupbymario) pada

8. Apabila membakar, tidak ada tempoh masa tertentu anda mempunyai untuk mengikuti, yang bermaksud anda tidak perlu mengetepikan 30 minit untuk teknik ini. Pro tidak semestinya selepas membuat kira-kira 20-30 saat, pen concealer anda perlu ditetapkan. 

9. Untuk mengelakkan garis bibir yang keras, yang merupakan sesuatu yang selalu saya perjuangkan, pro memberitahu saya untuk benar-benar bekerja dengan mengadun dengan jari atau berus saya. Dia berkata kerap bibirnya hanya terdiri daripada mengisi keseluruhan bibir dengan pelapik dan kemudian balm, jadi keajaiban adalah dalam berapa banyak tekanan yang anda gunakan dengan pelapik dan mengadunnya. 

10. Seolah-olah anda memerlukan satu lagi sebab untuk menyayangi pencinta kecantikan, Dedivanovic menggunakan pembersih kecantikan yang lembap untuk membina asas cecair ke dalam kulit, menjadikan kulit kelihatan segar, cerah, bercahaya dan membolehkan kulit dan produk menjadi satu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map