10 Face Masks Selebriti Cinta

Celeb Face Masks - Lead 2016
Khloe Kardashian / Instagram

Erin Lukas

29 Apr 2016 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sekiranya terdapat satu perkara yang kita mempunyai persamaan dengan selebriti, itu semua kita suka topeng muka yang hebat. Bukan sahaja cara topeng untuk memanjakan kulit anda, secara terang-terangan terdapat opp foto dan selebriti foto yang hebat yang hebat tetapi malu tentang berkongsi sesi memanjakan mereka dengan pengikut mereka. Sama ada krim tradisional atau pelbagai lembaran serum yang serum, mengasingkan sepuluh-lima belas minit sekali seminggu untuk pelekat hanya pilih-me-up keperluan kulit anda. Dengan begitu banyak topeng dan hanya sekian banyak masa untuk merawat diri anda dengan mereka semua, mengapa tidak mengambil cadangan topeng selebriti yang mereka gunakan untuk mengekalkan kulit mereka yang muda dan berseri? Dari Januari Jones ke Justin Bieber, tatal ke bawah untuk melihat apa yang digunakan oleh topeng selebriti dan cuba satu lagi apabila anda menutup!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 37

map