10 Minyak Pembersihan Yang Buang EVERYTHING

Pembersihan Oil - LEAD
Getty

Erin Lukas

Apr 17, 2017 @ 12:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ia mungkin kelihatan tidak aktif untuk membersihkan muka anda dengan minyak, tetapi walaupun mitos penjagaan kulit yang popular mungkin telah mengatakan kepada anda untuk mempercayai, pembersih berasaskan minyak tidak akan menjadikan wajah anda lebih greasy atau menyebabkan anda pecah.

Sebenarnya, minyak pembersihan mencairkan cermin kalis air, kotoran, dan kekotoran utama yang tersumbat dalam beberapa penyapu diikuti dengan bilas yang cepat. Potong dengan bahan-bahan berkhasiat dan menenangkan seperti minyak zaitun, camellia, dan minyak argan, formula larut air ini akan meninggalkan kulit anda bersih dan licin tanpa mengupas kulit minyak semulajadi pentingnya.

Dari pembersih sel stem buah-buahan hijau Juice Beauty ke botol jenama kultus DHC, kami telah membundarkan minyak pembersih kegemaran kami untuk digunakan untuk menghapuskan hari.

VIDEO: COINAGE: 5 Rawatan Kulit Dermatologists Say adalah Sisa Wang

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map