10 pelepasan badan yang menenangkan untuk menyiapkan kulit anda untuk musim sejuk

Badan Lotions Lead
Kesopanan

Erin Lukas

21 Nov, 2017 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kulit jatuh suhu adalah tidak jenaka. Tidak kira di mana anda tinggal, pada saat kedinginan udara sejuk, kulit menjadi kering, berkeringat, dan gatal. Untuk meletakkannya sedikit, berurusan dengan kulit yang kering pada musim luruh adalah sama menjengkelkan kerana lupa untuk mengecas iPhone anda dan meninggalkan pengecas anda di rumah. Terima kasih kepada Alam Semulajadi, musim sejuk yang menghampiri cuaca sejuk hanya akan memburukkan keadaan kulit anda. Bagaimanapun, sama seperti cara anda menanggalkan jaket, baju, dan kasut dari simpanan pada hujung minggu Hari Buruh, anda boleh memasukkan sedikit kerja persediaan untuk kulit anda juga.

Menyandarkan losyen badan yang berkesan bukan sahaja akan menenangkan sebarang kekeringan yang anda alami sekarang, tetapi juga akan memastikan anda mempunyai bekalan untuk kelonggaran kemudian. Dari berlian kedai ubat hingga formula mewah, 10 lotion badan berikut akan menjadikan kulit anda licin dan terhidrat sepanjang cuaca sejuk.

VIDEO: 5 Produk Penjagaan Kulit Mahal yang Rapi

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 72 =

map