10 Pengaruh Kecantikan Timur Tengah Anda Perlu Tahu Right Now

Dalam dunia selfie dan Snapchat hari ini, imej kami dicatatkan dalam talian dalam beberapa kapasiti setiap hari, jadi apa alasan yang lebih baik untuk kelihatan hebat? Cara terbaik untuk kelihatan hebat dalam kilat adalah mengikuti pemimpin dalam kecantikan, dan Timur Tengah baru saja melampaui Amerika Latin sebagai pasaran kecantikan yang paling pesat berkembang di dunia. Timur Tengah telah dikenal selama berabad-abad sebagai lampu untuk wanita eksotik, cantik, dan wanita-wanita tersebut memimpin jalan dalam penampilan yang kita cintai hari ini!

Lihatlah sepuluh blogger kecantikan Timur Tengah, vlogger, dan Instagrammer untuk mendahului trend kecantikan, kulit, kuku dan penjagaan rambut. Anda tidak perlu terbang ke Dubai untuk bersinar Timur Tengah yang cantik – anda boleh mendapatkannya di rumah dengan tutorial yang hebat oleh beberapa media sosial yang paling terkenal di rantau ini. Kerana mari menghadapinya, gincu yang betul kelihatan baik bercakap bahasa apa pun.

Maya Ahmd

Solek bercahaya lembut oleh kawan berbakat yang indah @makeupbyrichard ❤️️ menggunakan @pinkygoatboutique bercinta di “Amber” ��

Foto yang disiarkan oleh Maya (@themayaahmad) pada

Instagram: @makeupbymaya
Youtube: MakeupByMayaAhmd

Vlogger kecantikan Lebanon ini adalah penagih solek yang ditakrifkan diri – dan kami pasti dapat ketagih dengan rupa yang menakjubkan. Video beliau menggabungkan campuran bahasa Inggeris dan Arab supaya anda mengikutinya bagaimana anda mungkin mengambil beberapa bahasa untuk mengembangkan otak anda yang cantik semasa anda berada di sana!

Sondos Alqattan

العدسات الي ألبسهم دايما بالفترة الاخيرة ماركه لوريال اريح شي بالعالم هذا اللون اسمه كريستال قري أخذهم الأصليين من وكيلهم بالكويت @loreal_lenses @loreal_lenses أتمنى محد ياخذ الصوره وينسبها لعدسات اخرى وشكرا

Foto yang disiarkan oleh Sondos Alqattan (@sondos_aq) pada

Instagram: @sondos_aq
Youtube: Sondos alqattan

Sondos adalah seorang vlogger kecantikan Kuwait dengan mata (dan alis!) Untuk mati. Pada Instagramnya, anda akan dapati tutorial yang pendek dan mudah diikuti untuk mencapai mata kucing yang sempurna, cadangan produk, dan banyak gambar diri yang dicemburui.

Dalal AlDoub

Catatan ini pergi ke @makeupforeverofficial Reka bentuk Yayasan: Mekap Untuk Ever HD / N120 Pembayang Mata Berwarna: Makeup Untuk Ever / Aqua Matic 22 Blue ayashadow: UB02A Brown eyeshadow: Palette Trio Vide Eyeliner: Makeup For Ever / Ink liner Gincu: 31 Saya akan cuba yang terbaik untuk membuat tutorial solek untuk melihat ini sebelum Idul Fitri! Saya akan cuba ❃ Jangan lupa untuk memasukkan hadiah itu, lihat jawatan terakhir �� لووك مستخدمة فيه بعض منتجات ميكاب فورايفر آ لا تنسون تشتركون بالمسابقة بالصوره السابقة �� #dalalidramadangiveaways

Foto yang disiarkan oleh Dalal AlDoub (@dalalid) pada

Instagram: @dalalid
Youtube: dalalid
Laman web: dalalid.com

Vlogger Kuwait dan solek Instagrammer adalah pada titik, dan tudung hijabnya melihat bingkai wajahnya yang sudah cantik sebagai tumpuan apa yang hanya boleh digambarkan sebagai seni kosmetik. Sekiranya anda tertanya-tanya tentang bayangan mata biru yang menakjubkan dalam gambar di atas, ia adalah Make Up For Ever Aqua Matic Waterproof Glide-On Eye Shadow di # 22.

Farah & Hana El Alfy

����

Foto yang disiarkan oleh Hana El Alfy (@hanaalfy) pada

Instagram: @farahalfy dan @hanaalfy
Youtube: Alfy

Saudari Mesir, Farah dan Hana El Alfy berada di tempat kejadian blog kecantikan kecantikan Timur Tengah. Tetapi hanya kerana mereka adik-beradik tidak bererti gaya mereka adalah sama – lihat rupa dan tip mereka untuk dos ganda cantik.

Reshu Malhotra

Saya suka apa yang saya lakukan dan saya melakukan apa yang saya sayangi ❤ #Makeup #dubaimakeupartist #Theartistreshumalhotra #beautyaddict #makeupjunkie #Blogger #MyDubai

Sebuah foto yang disiarkan oleh RESHU MALHOTRA�� (@theartistreshumalhotra) pada

Instagram: @theartistreshumalhotra

Laman web: reshumalhotra.com

Reshu adalah seorang blogger yang berpangkalan di Dubai dan artis solek selebriti yang mengubah hasratnya untuk kecantikan semula jadi ke dalam misi peribadi. Reshu mempunyai pembunuh yang kelihatan dari kepala hingga kaki, tetapi ia adalah kuku yang benar-benar membuat kita hancur. Semak blognya dan ikuti dia untuk tips dan trik kulit yang sempurna, ditambah dengan ton #nailspirasi.

Huda Kattan

Anda suka saya lebih baik dengan rambut keriting atau lurus?

Foto yang disiarkan oleh Huda Kattan (@udabeauty) pada

Instagram: @udabeauty
Youtube: Huda Kecantikan
Laman web: hudabeauty.com

Walaupun berpangkalan di Dubai, Huda dikenali di seluruh dunia untuk penampilannya yang menakjubkan dan tutorial video untuk dipadankan. Dengan lebih daripada setengah juta pelanggan ke saluran YouTube dan 5.5 juta pengikut Instagram (itu dua kali lebih banyak daripada penduduk Dubai keseluruhan!) Keindahan eksotik ini mempunyai tutorial yang sebenarnya anda boleh gunakan dalam kehidupan seharian anda – seperti rupa yang sempurna untuk tarikh makan tengah hari.

Fouz Alfahad

Bahagian tengah hari yang agak bagus Rambut saya menjadi sangat baik terima kasih kepada @harryjoshhair

Gambar yang disiarkan oleh @therealfouz pada

Instagram: @therealfouz

Fouz adalah artis solek yang dikenali untuk kerjasama dengan selebriti seperti Kardashians, tetapi terutamanya yang terkenal dengan kunci yang lazatnya. Anda tidak akan tahu bahawa dia berpejabat di Kuwait yang kering dan panas dengan aliran hebatnya. Dia juga menulis resipi untuk membuat syampu anda sendiri!

Nilo Haq

Saya fikir salah satu warna bibir saya yang paling memuji pernah �� Apa yang ditakrif mengenai mana ia? Ia dari @anastasiabeverlyhills :)

Gambar yang disiarkan oleh Nilo Haq (@nilohaq) pada

Instagram: @nilohaq
Laman web: saudibeautyblog.com

Saudi yang hebat ini adalah pengasas dan editor ketua Blog Kecantikan Saudi, sumber kecantikan nombor satu Arab Saudi. Nilo merangkumi segala-galanya dari penjagaan kulit hingga tutorial rambut – terdapat begitu banyak maklumat yang anda tidak akan tahu di mana untuk mengklik terlebih dahulu!

Mona Kattan

.

Sebuah foto yang disiarkan oleh Mona Monica Kattan yang baru dari منى القطان (@monakattan) pada

Instagram: @monakattan

Kuasa penyihir menyentuh senarai ini buat kali kedua! Mona adalah saudara perempuan Huda Kattan yang terkenal, tetapi mempunyai pengikutnya sendiri dengan lebih daripada pengikut pengikut Instagram 700K. Mona menjalankan salon perkhidmatan penuh di Dubai, jadi kelihatan hebat untuknya semua dalam kerja sehari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 55

map