10 Produk Kecantikan Hijau Terbaik yang Boleh Anda Temui di Kedai Ubat

Kedai ubat Beauty Products
Getty Images, Courtesy

Benar: Produk kecantikan bersih tidak perlu mahal.

Benar: Produk kecantikan bersih tidak perlu mahal.

Lebih banyak

Erin Lukas

23 Apr, 2018 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bila-bila masa sesuatu dilabelkan sebagai 100 peratus secara semulajadi, organik, bebas kezaliman, atau sumber tempatan, secara automatik diandaikan bahawa ia harus mahal. 

Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk produk bersih, mempunyai rutin kecantikan hijau tidak lagi bermakna membuat perjalanan ke kedai kesihatan dan membelanjakan keseluruhan gaji anda pada apa sahaja produk kecil (dan sering mahal) yang mereka mungkin ada di sana. Sama ada anda cuba mengurangkan sisa dengan menggunakan syampu yang terdapat dalam botol 100% yang dikitar semula, atau ingin bertukar kepada maskara bukan toksik, anda boleh menemui semua produk ini dan banyak lagi di kedai ubat kegemaran anda. 

Di hadapan, kami mempunyai 10 produk kecantikan hijau yang paling murah yang boleh anda pilih di mana-mana kedai ubat. 

VIDEO: Salah satu daripada $ 3 Balsem Bibir ini Dijual Setiap Kedua Di Dunia 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map