10 Produk Kecantikan yang Diilhamkan Cactus untuk Bawa ke Gurun Coachella

TK
Getty

Erin Lukas

27 Mac, 2017 @ 5:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kecuali dua hujung minggu pada bulan April apabila beribu-ribu peminat berduyun-duyun ke Lembah Coachella untuk perayaan musik sulungnya, padang pasir adalah tempat yang misterius. Walaupun terdapat malam-malam berbintang, gosip, dan landskap terpencil, tiada yang menimbulkan tipu muslihat yang lebih besar daripada kaktus yang berdaya tahan, yang entah bagaimana berjaya bertahan di bawah matahari padang pasir yang menyala.

Itu kerana walaupun ia hidup di kawasan mulut, tanaman kering dan berduri sebenarnya penuh dengan tahap asid lemak penting seperti vitamin E dan flavonoid. Combo ini tidak hanya membantu mengekalkan tumbuhan terhidrat, tetapi boleh menyuburkan kulit dan melegakan keradangan apabila digunakan secara topikal. Siapa sangka cara yang berkesan untuk mengekalkan kulit anda sejuk dan terhidrat boleh didapati di bawah matahari padang pasir yang menyala?

Di sini, kami telah melengkapkan produk kecantikan kaktus kegemaran kami yang membolehkan anda pergi sepanjang hujung minggu perayaan muzik keseluruhan, atau dengan segera mengangkut anda ke padang pasir jika anda tidak dapat menjaringkan tiket yang didambakan.

VIDEO: Koin: Kos Sebenar Pergi ke Coachella

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 14 =

map