10 SPF-Infused Foundations Itulah Perkara Terbaik Seterusnya untuk tabir suria yang sebenar

SPF Foundation
Photo Studio Inc.

Erin Lukas

Mei 04, 2018 @ 9:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Masa pengakuan: Walaupun kami cuba menjadi lebih rajin dengan rutin penjagaan kulit kami, ada satu atau dua kali (ok, mungkin lebih) apabila kita terlupa untuk menyelesaikan dengan lapisan pelindung matahari.

Pada hari-hari yang anda lakukan secara tidak sengaja melompat menerapkannya, yayasan yang diperuntukkan oleh SPF dapat memberikan kulit anda tambahan insurans tambahan. Ini bukan formula lama yang tebal, lama-sekolah-kelas asas ringan yang baru juga menawarkan manfaat tambahan untuk kulit anda. Kes pada titik: Yves Saint Laurent’s All Hours Foundation yang dibungkus dengan antioksidan yang bertentangan dengan pencemaran dan Cushion Compact yang diilhamkan K-beauty AmorePacific yang mengaburkan garisan dan kedutan yang baik, untuk menamakan beberapa kegemaran kami.  

Terus menatal untuk 10 asas yang disediakan SPF yang akan memberikan perlindungan tambahan kulit anda-dan liputan semulajadi yang lancar sepanjang musim panas.  

VIDEO: 4 Asas untuk Kulit Jerawat-Jerawat 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 9

map