11 Item Khloé Kardashian Tidak Boleh Berhenti Membeli Dari Sephora

Khloe Kardashian
Lars Niki / Corbis / Getty

Alexis Bennett

25 Dis, 2017 @ 3:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda bukan satu-satunya yang tidak dapat menahan perjalanan ke Sephora. Khloé Kardashian juga peminat. Pada aplikasinya dan laman web dia sebenarnya mengaku, “Saya suka Sephora !!!” Cinta itu lebih seperti obsesi yang dia tidak dapat mengawal. “Apabila saya berada di sana, saya pergi ke HAM pada semua keperluan solek saya,” ibu yang sedang hamil terus menerangkan. Anda tidak bersendirian, Khloe. Kami, sama seperti anda tidak boleh mengawal diri kita setiap kali kita menjejakkan kaki ke syurga-Maksud saya, Sephora.

Tetapi apa sebenarnya penurunan Kardashian dalam begnya setiap kali dia melawat kedai kosmetik? Kami hampir mati. Dan bernasib baik, dia menumpahkan teh pada semua item kegemarannya untuk mendapatkan skor dari Sephora. Jadi sekarang, kita boleh dengan mudah memikirkan apa yang akan mendapat dengan kad hadiah hos yang kita rakam sepanjang cuti. Di bawah ini, anda akan mengetahui dengan tepat apa yang kakak Kardashian termuda akan polis jika dia pergi membeli-belah dengan $ 500.

VIDEO: Lihat Transformasi Kecantikan Gila Khloe Kardashian

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 73

map