11 Primer Makeup yang Akan Memberi Kulit Anda Cahaya Segera

The Best Primers for an Instant Glow-Lead
Kesopanan

Alexis Bennett

21 Jan 2016 @ 6:45 petang

Jika rutin solek musim sejuk anda mula kelihatan kurang bersemangat, maka anda mungkin mahu melangkah permainan anda dengan primer yang mencerahkan. Memilih asas yang tepat dapat mengubah asas purata anda ke dalam liputan bercahaya yang diperlukan oleh kulit anda semasa musim sejuk.

Terdapat beberapa formula untuk dipilih, tetapi menapis pilihan rak banyak boleh menjadi sukar. Walau bagaimanapun, tidak perlu risau. Kami telah menyusun senarai primer kegemaran kami iaitu krim tanaman. Dari elixir mewah hingga potongan harga yang berpatutan, anda dijanjikan untuk mencari buku asas yang menerangi yang sesuai dengan keperluan khusus anda. Bukan sahaja penyelesaian yang memenangi ini memberikan cahaya yang terang-terangan, mereka juga akan membantu solek anda berada lebih lama dari biasanya. Sekiranya anda bersedia menandingi Jennifer Lopez dengan kecerahan yang tidak dapat dikesan, baca terus untuk melayari keperluan kami di bawah.

BERKAITAN: Inilah rahsia untuk mendapatkan bercahaya J.Lo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 72

map