11 Warna Kuku Poland Tanpa Hilang untuk Hari Perkahwinan anda

TK
Stakhov-Yuriy / Getty, Cass Loh

Victoria Moorhouse

Jun 07, 2017 @ 1:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila anda menyesali penggilap yang anda pilih untuk apa-apa rambang pada hari Selasa di salon, itu bukan masalah besar. Anda memecahkan aseton dan mengambilnya. Tetapi apabila anda menyesali pengantin hari perkahwinan anda, barang-barang yang melekat dengan anda dalam foto selama-lamanya, terutamanya jika anda memaparkan gambar itu di Instagram. Walaupun pengantin harus memilih warna yang membuat mereka berasa yakin dan sesuai dengan estetika peribadi mereka, satu pilihan yang popular adalah untuk tetap dengan neutral cantik dan lembut. “Pengilat kuku neutral adalah pilihan yang baik untuk perkahwinan kerana ia menyatu dan tidak mengganggu dari gaun pengantin,” kata Manicurist Honey Artists Liang Su. “Ia sentiasa klasik dan bergaya, anda mahu melihat perkahwinan anda menjadi harmoni pada hari perkahwinan anda. Anda mahu segalanya untuk memuji antara satu sama lain supaya fokus dapat dilakukan pada pengantin perempuan.”

Beberapa kegemaran Liang termasuk Fesyen bogel terkenal Deborah Lippmann, serta pastel merah jambu yang berwarna merah jambu Mademoiselle. Melekat dengan tema ini, kami membundarkan beberapa nudes, merah jambu, kuning, dan beli berwarna lembut untuk anda pertimbangkan pada hari besar anda.

VIDEO: Kos sebenar perkahwinan filem

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 + = 23

map