17 Bekas Pelembap Anti Penuaan Ini Dijual Setiap Minit

Terdapat beribu-ribu pelembab anti-penuaan yang mendakwa mempunyai formula air mancur-remaja. Adakah mereka semua sebenarnya kerja? Itulah yang tidak susah. Walau bagaimanapun, Olay seolah-olah telah melihat semua perkara-perkara halus dan kedutan halus, berdasarkan statistik jualan jenama yang mengejutkan. 

17 cawan minyak mentah Olay’s Regenerist Micro-Sculpting Cream – krim muka $ 25 yang boleh anda capai pada dasarnya mana-mana kedai ubat atau Target-dijual setiap minit. Ia juga berlaku yang pelembap anti penuaan terlaris.

Saya yakin barisan ramuannya yang kuat mempunyai kaitan dengan fakta itu, bersama-sama dengan tag harga yang berpatutan. Ia menggunakan kuasa niacinamide, atau vitamin B3, yang menangani pelbagai tanda-tanda penuaan kulit dan meningkatkan kekuatan penghalang kulit. Itu bererti ia menangani hyperpigmention, tahap penghidratan, tekstur kulit, dan garis halus dan kedut. Penambahan vitamin E membantu melawan radikal bebas, sementara panthenol melegakan kulit. Akhirnya, asid hyaluronik menambah kelembapan dan plumpness kembali ke kulit, manakala ekstrak biji carob membantu pembaikan kulit anda sendiri. 

VIDEO: 6 Produk Kecantikan Di bawah $ 12 Anda Harus Beli dari Kedai Ubat

 

Tetapi secara jujur, bahan-bahan itu akan menjadi kurang menarik tanpa hasil. Selepas satu hari, jenama itu mendakwa formula itu meningkatkan kecerahan dan mengurangkan penampilan kedut. Dalam masa dua minggu, pengukuhan mula menendang, dan keanjalan kulit juga bertambah baik. Pada usia 26 tahun, saya tidak mempunyai banyak keriput, tetapi selepas ujian jalan raya ini pelembab ini, saya mendapati bahawa kulit saya berasa lebih lancar dan kelihatan lebih berseri daripada biasa. 

BERKAITAN: 8 Pelembap Anti Penuaan Yang Betul Uang Anda

Perkara kegemaran saya mengenai produk ini adalah bahawa Olay cukup sopan untuk mengingati bahawa tidak semua orang mahu wangian dalam pelembap mereka, sama ada mereka lebih suka menggunakan produk tanpa aroma atau kerana haruman mengganggu kulit mereka. Olay datang dengan versi yang harganya harum, tetapi masih menghasilkan tekstur yang halus, menyerap cepat. 

Dalam dua minit ia membawa anda membaca artikel ini, 34 balang telah dijual dan garis-garis halus di seluruh dunia sedang dibuang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 3

map