2 Cara Anda Boleh Tarik Off Eyeliner Putih

Jangan sekali-kali memandang rendah kekuatan eyeliner putih. Seperti yang ditunjukkan oleh Lady Gaga, satu leretan produk di sepanjang garis air anda serta-merta memberikan mata anda penampilan yang lebih besar, tidak kira beberapa bakat ’60s halus. Cuba lihat rupa yang sama pada diri sendiri dengan melengkapi bayang-bayang dan pelapik pada penutup atas anda, meninggalkan kawasan bawah tidak tersentuh. Ambil eyeliner putih dengan tekstur yang lembut dan berkrim, seperti Pensil Eye 24/7 Decay Urban di Yeyo ($ 20; sephora.com), dan jalankan di sepanjang garis air anda. Kemudian, selesaikan dengan mengesan di bawah bulu mata bawah anda dengan warna gelap, serta mantel maskara jika itu perkara anda. Pada sesetengahnya, putih yang renyah mungkin kelihatan agak teruk, jadi untuk mengimbangi keamatan yang anda sentiasa dapat mencapai pelapik berwarna merah jambu atau kuning untuk mencapai kesan yang sama.

BERKAITAN: Cari Jenis Perfect Wajah Maskara untuk Anda

Selain daripada mencipta penampilan bermata mata, pelapis putih juga boleh menambah beberapa dimensi ke mata kucing yang cuba dan benar. “Saya suka menggunakan warna putih di atas eyeliner kucing yang sangat nipis di hijau hitam atau hutan. Ia benar-benar menambah sesuatu yang berbeza kepada mata, seperti kenyataan kecil,” kata artis solekan Elle Leary. “Anda juga boleh mengesan bahagian bawah sayap di pelapis anda untuk benar-benar menentukan bentuk dan membuka mata.” Selain itu, ia bertindak sebagai kaedah pembersihan yang paling mudah yang pernah dilakukan untuk memperbaiki sayap yang tidak rata-tiada remover alat solek atau tip-tip yang terlibat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 69

map