3 Cara Memiliki Kulit Lebih Baik Menjelang Malam Ini

Jelas Skin
ta-nya / Getty Images

Erin Lukas

25 Okt, 2017 @ 6:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Serahkannya kepada Undang-undang Murphy, tetapi apabila malam bermalam berubah menjadi tarikh minit terakhir atau rakan serentak anda ke pesta, ia sentiasa apabila kulit anda tidak kelihatan 100.

Sama ada lingkaran gelap di bawah mata anda memberikan betapa lelah anda sebelum malam bermula, atau anda berhadapan dengan nada atau tekstur yang tidak merata, terdapat beberapa rawatan penjagaan kulit yang boleh mengubah warna kulit anda secara dramatik dan masih ada di Uber dalam perjalanan kepada fungsi pada masa.

Ia mungkin kelihatan terlalu baik untuk menjadi kenyataan, tetapi produk berikut adalah kesepakatan sebenar apabila menyampaikan hasil segera yang anda mahu lihat. Di sini, kami telah mengumpulkan tiga cara untuk mendapatkan kulit lebih baik pada malam ini.

VIDEO: 5 Produk Penjagaan Kulit Mahal yang Rapi

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 63

map