3 Cara Menghilangkan Mata Bengkak Selepas Menangis

Saya adalah Kanser dengan tanda kanker yang semakin meningkat-menangis saya banyak. Bagi anda yang tidak obsesif tentang ciri-ciri tanda astrologi anda, ini bermakna saya terdedah kepada benar-benar perasaan perasaan saya, sama ada mereka sedih, gembira, atau mengamalkan, dan yang tidak dapat dielakkan menyebabkan air mata mengalir di wajah saya. Beberapa minggu lalu, saya terkoyak kerana seorang lelaki membaca buku Dr Seuss pada kereta bawah tanahnya. Maksud saya, isyarat kerja air.

Tetapi jika filem yang merosakkan hati yang terlibat, air mata mengalir ke mata bengkak yang tidak dapat dielakkan selama satu atau dua jam. Oleh itu, atas nama kewartawanan, saya memutuskan untuk meletakkan tiga “perbaikan segera” untuk ujian. Teruskan menatal untuk mengetahui cara mereka berbaris.

Pek Gel Kosmetik Essence

intipati cosmetics cooling & relaxing eye pads
Kesopanan
$ 4

BERBELANJALAH SEKARANG

Dengar, saya pada musim kedua Mahkota, dan jika episod “Paterfamilias” tidak membuat bola mata anda, saya tidak pasti apa yang akan berlaku. Saya menangis pada dasarnya selama 60 minit, jadi kawasan di bawah mataku sangat membengkak. Pemampatan sejuk dikenali kerana mengurangkan keradangan dan bengkak, jadi saya memutuskan untuk meletakkan pek gelangsar bahan kosmetik ‘intim’ yang telah menyejukkan beku saya selama berminggu-minggu untuk ujian. Saya meletakkan mereka di atas mataku dan meletakkan dan mendengar muzik selama 10 minit. Suhu sejuk pek ringan terasa begitu baik pada kulit saya. Pada masa saya mengeluarkan mereka, mata saya telah tergelincir sedikit, tetapi anda masih boleh mengatakan saya telah menjadi emosi tad. Dengan beberapa concealer, saya fikir saya akan baik untuk pergi.

VIDEO: Satu Daripada Balsem Bibir $ 3 ini Dijual Setiap Kedua Di Dunia

Talika Eye Decompress Mask Mata Menenangkan

Talika Eye Mask
Kesopanan
Talika
$ 25

BERBELANJALAH SEKARANG

Fakta yang menyeronokkan tentang saya: menangis saya mencecah tahap lain pada kapal terbang. Saya pernah membaca bahawa manusia lebih emosi pada pesawat, dan saya tidak pasti sama ada itu benar atau terbukti dalam sains, tetapi itu adalah fakta untuk saya. Letakkan sebuah filem yang seperti satu ons cerita cinta yang saling berkaitan, dan saya akan membayangkan pandangan saya sehingga petugas penerbangan pasti akan menganggap saya baru dipecahkan. Apabila saya mendarat, saya biasanya bengkak, dan sekiranya ada filem, kesan sampingan hanya dikuatkan. Saya telah mendapati bahawa patch yang menenangkan dan melicinkan ini, disuntik dengan bahan-bahan yang menyegarkan seperti air chamomile, benar-benar melakukan trik di menenangkan kawasan mata, dan mereka mudah untuk bergerak dengan. Apa yang anda lakukan adalah pop kain itu ke dalam larutan dan tunggu sehingga ia menyerap. Letakkan kain di atas mata kami selama 10 minit, dan anda akan kelihatan seperti anda tidur di atas penerbangan itu.

BERKAITAN: 10 Gagasan Idea Sesuai untuk Spring

Pro-Collagen Mask Mata Hydra-Gel

Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Mask
Kesopanan
Elemis
$ 76 untuk 6 Masker

BERBELANJALAH SEKARANG

Kurang memecahkan dan lebih licin, tompok-tompok mata gel yang jelas ini ditimbulkan dengan penipisan anti-penuaan untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. Saya tidak mendapat lebih muda, jadi mereka membuat percubaan dalam percubaan kecil saya. Saya tidak semestinya teary-eyed ketika saya mencuba ini, lebih letih dan berurusan dengan bengkak yang berkaitan dengan penat. Saya muncul ini setelah mencuci muka saya, dan gel sebenarnya tetap diletakkan semasa anda menjalankan perniagaan anda. Padina pavonica dan chlorella yang disemai dalam topeng gel penyejukan memberikan kesan pengetatan kulit, sementara asid hyaluronik menghidratkan kawasan sensitif. Saya mengupas mereka untuk kelihatan seperti saya tidur sejam lebih daripada yang saya lakukan. Adakah mereka berpegang kepada aliran air mata Victoria yang tidak pernah berakhir? Nasib baik, saya mempunyai set lagi untuk ketika hari itu datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 55

map