3 Editor mengenai Strip Pori Apa yang Benar-benar Boleh Dilakukan untuk Hidung Anda

Hasilnya seketika adalah harapan yang datang dengan setiap produk penjagaan kulit yang kita gunakan, tetapi jalur pori mengambil keinginan itu ke tahap yang lain. Bukan sahaja mereka bertujuan untuk segera mengosongkan liang-liang anda dari kotoran, serpihan, minyak dan komedo yang berpotensi menyebabkan zit, tetapi apabila anda mengupas sedikit melekit, anda boleh melihat sama ada mereka bekerja-bukan hanya pada muka anda, tetapi juga pada jalur itu sendiri. Hei, kami tidak mengatakan ia glamor, tetapi anda tidak boleh menafikan bahawa ia sangat memuaskan.

Kami memutuskan untuk bertindak atas cinta kami untuk kepuasan segera dan meletakkan tiga jalur klasik untuk ujian. Teruskan menatal untuk mencari jalur yang tepat yang kami terikat pada hidung kami dan bagaimana ia dilakukan.

Pore Strips - 1
Sarah Balch

The Strips: boscia Pore Purifying Black Strips ($ 28; sephora.com)

Bagaimana Mereka Bekerja: “Kekasih arang, saya teruja untuk melihat jika jalur hitam akan mempunyai lebih banyak kuasa berkat ramuan detoksifikasi. Seperti mana-mana jalur, anda bertujuan untuk membasuh muka anda dan memohon kepada hidung basah dan menunggu kira-kira 20 minit. Saya benar-benar dibersihkan sehingga pori-pori saya terbuka dan siap. Pori-pori di hidung saya sedikit tersumbat, jadi saya berharap dapat melihat perbezaan. Selepas permainan menunggu, saya menarik jalur super lengket untuk melihat beberapa senjata api (benar-benar kotor, tahu) yang jelas duduk di liang saya Blah! Saya melihat ke dalam cermin dan melihat perbezaan yang perlahan di kawasan-kawasan tertentu. Saya pasti akan menggunakannya sekali lagi dan memasukkannya secara teratur. ” – Victoria, Editor Kecantikan Digital 

BERKAITAN: Produk Arang Baru Ini Seperti Bootcamp untuk Pori Anda

Pore Strips - 2
Sarah Balch

The Strips: Dr. Jart + Pore Master Patch ($ 35; sephora.com)

Bagaimana Mereka Bekerja: “Saya mempunyai kulit yang benar-benar berminyak dan biasanya melihat lebih banyak pembentukan sekitar hidung dan kawasan T-zon. Struktur pori-pori ini pasti membantu dengan minyak yang berlebihan di kawasan ini dan asas saya banyak digunakan di kawasan itu selepas menggunakan produk ini. hidung saya lebih bersih dan liang-liang saya ketat. Jalur kedua menambah kelembapan untuk memastikan kelancaran kawasan itu, yang membuat solek saya hebat di zon masalah ini. ” – Chante Dyson, Editorial Intern 

VIDEO: Berapa Banyak (dan Siapa?) Sekiranya Anda Menjadi Tip?

Pore Strips - 3
Sarah Balch

The Strips: Bioré Deep Cleansing Pore Strips ($ 8; walmart.com)

Bagaimana Mereka Bekerja: “Strip ini sangat mudah digunakan dan benar-benar memuaskan. Sebelum permohonan, saya memberikan muka saya pembersihan menyeluruh, tetapi liang-liang di hidung saya tersumbat dan sedikit kasar ke sentuhan walaupun menyikat. helah adalah untuk membasahi kulit anda dengan banyak air sebelum melekat di atas dan kemudian mengupasnya setelah kering sepenuhnya. Hasilnya? Sebuah kertas dehidrasi dihiasi dengan minyak dan kotoran. Pasti kotor, tetapi saya tidak boleh mengeluh tentang hidung saya kulit yang baru licin. ” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 80 =

map