4 Produk Kecantikan Emma Watson Swears By

Kecantikan Talk: Emma Watson
Kerry Hallihan / AUGUST

Pelakon British dan Si Cantik dan Si Hodoh bercakap bintang solek lestari dan satu risiko rambut yang dia harapkan.

Pelakon British dan Si Cantik dan Si Hodoh bercakap bintang solek lestari dan satu risiko rambut yang dia harapkan.

Lebih banyak

Kahlana Barfield Brown

14 Apr 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apakah pelajaran yang paling penting yang anda pelajari dari ibu anda tentang kecantikan?

Ibu saya adalah penjual kebenaran sebenar. Terdapat beberapa kali dalam hidup saya ketika saya benar-benar menumpukan pada penampilan saya, dan dia berkata, “Anda tahu, sayang, ini bukan siapa yang saya raikan untuk menjadi. Kecantikan anda berasal dari kreativiti anda dan siapa anda sebagai manusia. Sudah tentu, saya dapat memberitahu anda bahawa anda cantik, tetapi apa yang saya ingin sampaikan kepada anda adalah bahawa ia tidak penting. “Saya sangat berterima kasih kepadanya untuk itu. Adalah mudah untuk mengagumi rupa anda, dan ia boleh merosakkan.

Anda membesar di mata orang ramai, dan kini anda berusia 27 tahun. Bagaimana pendekatan anda terhadap kecantikan berkembang?

Saya telah melatih diri untuk memakai solek kurang. Orang-orang mempunyai kecenderungan untuk bercakap dengan anda atau menukar perkara tentang anda, dan saya rasa saya harus menjadi seorang kempen untuk penampilan semula jadi saya. Saya cuba berpegang kepada bintik-bintik saya dan perkara-perkara yang membuat saya, saya. Saya juga menjadi sangat sedar mengenai produk yang saya gunakan. Saya telah meletakkan solek pada wajah saya sejak saya berusia 9 tahun, dan akhirnya sampai ke tahap ketika saya berkata, “Apa sebenarnya dalam hal ini?” Jadi bagaimana anda memutuskan produk yang sesuai untuk anda? Saya turunkan lubang-lubang hitam Instagram ini dan melakukan penyelidikan yang gila. Saya menilai jenama berdasarkan senarai perkara yang berbeza-sama ada mereka artisanal, sama ada mereka perdagangan yang adil, sama ada mereka amal. Sebuah syarikat perlu mempunyai dua atau lebih daripada perkara-perkara ini supaya saya merasa senang dengannya. Saya juga suka menyokong jenama muda.

VIDEO: Permaidani Merah Terbaik Emma Watson Merah

Apakah beberapa kegemaran anda yang telah anda temui?

Ada syarikat ini yang dinamakan Organik Girl Perancis yang bermula pada Etsy. Ia semua vegan dan organik, dan pembungkusannya luar biasa. Saya juga suka MV Organik Penjagaan Kulit. Saya mempunyai kulit yang sensitif, jadi saya telah mendesak tentang menggunakan barangan yang kurang alkohol dan kurang bahan kimia. Ia sangat membantu.

Mari bercakap rambut. Adakah anda akan memotong anda pendek lagi?

Sudah tentu. Saya suka rambut saya pendek. Saya juga sentiasa naksir menghancurkan segala-galanya berambut perang, tetapi setiap kali saya fikir saya akan melakukannya, saya keluar pada saat-saat akhir. Ia akan menjadi sangat hebat untuk memainkan peranan yang akan memberi saya alasan untuk meneruskan.

Emma Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 65

map