5 Cara Hidup Anda Dengan Glitter pada Bibir Anda

tk
Jim Spellman / WireImage

Erin Lukas

Sep 20, 2017 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Siapa kata anda terlalu tua untuk solek bergemerlapan? Selepas sekolah menengah, anda mungkin bersara gincu yang berjejal dan pelit yang terang-terangan anda sentiasa disimpan di dalam poket seluar jeans anda ke bahagian belakang laci solek anda. Tetapi, jika versi dewasa produk bibir kesayangan anda yang celebs telah memakai di permaidani merah adalah sebarang petunjuk, ia mungkin adalah masa untuk mengkaji semula perhiasan swiping di bibir anda.

Musim panas lalu, Pat McGrath mengetuai kebangkitan semua perkara yang bergemerlapan dengan kit bibir bergemerlapan merah Ruby nya. Walaupun memukau, wajahnya tidak praktikal (yang kita sayangi). Sekarang, perhiasannya sedikit turun ke bumi dengan pilihan untuk mengambil tiub gloss bibir bergemerlapan atau gincu merah metalik dari rak alat solek.

Jika anda ingin menguji trend tanpa risiko kejatuhan berkilau, kami telah memetik lima cara untuk memakai bibir sparkly dari karpet merah yang juga akan berfungsi dalam kehidupan seharian.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map