5 Jenama Kondom Mesra Vagina Percuma Bahan Mencurigakan

tk
Getty

Marianne Mychaskiw

Sep 06, 2017 @ 7:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pernah membaca senarai bahan di bahagian belakang kotak kondom anda? Melakukannya selalu menggesa kita untuk bertanya-tanya dua perkara-mula-mula, apakah bahan-bahan ini? Kedua, mengapa saya memasukkan bahan-bahan tersebut ke dalam vagina saya jika saya tidak tahu apa itu?

Sekiranya anda terasa jengkel selepas menggunakan jenama besar, gliserin, spermisida, atau bahan kimia lain yang boleh dipersoalkan sama ada pelincir atau kondom itu sendiri boleh dipersalahkan. Yakinlah bahawa rasa tidak selesa itu bukan satu-satunya pilihan, terima kasih kepada segelintir jenama yang merumuskan kondom mereka dari bahan semula jadi, bukan toksik. Di sini, kami membundarkan beberapa pilihan terbersih apabila anda mahu menjadi kotor. 

VIDEO: Semak Keluar Kondom Pintar Pertama di Dunia

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 37

map