5 Produk Kecantikan Bella Hadid Swears By

Bella Hadid
Michael Ostuni / Getty

Muka Dior Beauty yang terbaru mengenai keyakinan diri, sindrom pertengahan anak, dan mengapa dia tidak akan pergi berambut perang.

Muka Dior Beauty yang terbaru mengenai keyakinan diri, sindrom pertengahan anak, dan mengapa dia tidak akan pergi berambut perang.

Lebih banyak

Kahlana Barfield Brown

18 Mei 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Penampilan anda mendapat begitu banyak perhatian. Adakah ia sukar untuk ditangani?

Ya. Orang berfikir saya sangat yakin, tetapi saya tidak yakin sama sekali sehingga baru-baru ini, dan saya masih berkembang. Saya melihat cermin beberapa pagi dan merasa tidak selamat. Bagi saya, keyakinan adalah kerja yang sedang berjalan. Ia selalu menyakitkan untuk membaca ulasan negatif di media sosial, tetapi saya belajar untuk tidak mengambilnya secara peribadi.

Apa pelajaran yang diajar oleh ibu anda dan kakak anda Gigi tentang keindahan yang membesar?

Dia mengajar kita asas-asas untuk menjaga kulit kita bersih dan lembap, dan memakai pelindung matahari. Tidak ada tumpuan besar keindahan di rumah kami kerana kami selalu berada di kandang kuda, dan Gigi juga bermain bola tampar. Kami akan datang untuk makan malam semua berpeluh, melakukan kerja rumah kami, dan pergi ke sekolah keesokan harinya.

Saya membaca bahawa anda menganggap diri anda anak pertengahan utama. Bagaimana begitu?

Saya pendamai. Abang saya banyak seperti ayah saya, kakak saya banyak seperti ibu saya, dan saya campuran kedua-duanya. Kakak saya berteriak kepada abang saya. Ibu saya berteriak pada ayah saya. Saya suka, “Guys, bolehkah kita saling mencintai?” Saya mahu berada di pihak semua orang. Saya juga seorang Libra.

Anda dan Gigi hanya tinggal 18 bulan. Pernahkah anda mempunyai gaya yang sama sekali berbeza?

Saya selalu menjadi lebih baik. Perkara pertama IMG [Model] berkata kepada Gigi ketika dia berpindah ke New York adalah “Anda berpakaian sangat L.A.” Dia memakai baju sundress, Ts putih, dan seluar jeans lelaki. Saya masuk ke IMG dalam seluar kulit hitam, jaket moto, dan pam. Dan ada rambut kita. Orang berfikir saya menyamar saya untuk membezakan diri saya, tetapi itu tidak benar. Saya mencelupkannya pada hari lahir ke-13 kerana saya lebih banyak lagi. Seluruh hidup saya, saya selalu merasakan saya sepatutnya telah dilahirkan si rambut coklat. Saya tidak boleh bayangkan diri saya berambut perang.

Adakah anda pernah melalui fasa yang canggung??

Oh tuhan saya, saya seorang tukang masak lengkap. Saya adalah kanak-kanak bermain dengan pasir di sudut makan nugget ayam. Sementara itu, Gigi mempunyai enam pek penuh, dan ini ketika kami berusia 6 dan 7. Saya dapat menunjukkan kepada anda gambar. Dia sentiasa mempunyai badan atlet yang sama yang dia ada sekarang. Saya juga mempunyai pendakap di sekolah menengah.

VIDEO: Foto Kanak-kanak Cutie Gigi & Bella Hadid

 

Bilakah anda sedar anda mahu model?

Mungkin selepas saya berpindah ke New York untuk kolej dan menandatangani dengan IMG. Saya melakukan banyak pucuk ujian di pangsapuri kecil rawak di Brooklyn, tetapi tidak sehingga pukulan sebenar pertama saya bahawa saya menjadi teruja dan sedar saya ingin membuat kerjaya daripada pemodelan. Saya selalu memandang ke supermodel ’90-Naomi, Cindy, dan Linda. Mereka begitu jahat. Kebanyakan rujukan rambut dan solek saya untuk pucuk datang dari mereka.

Apabila anda tidak bertugas, jenis rambut dan solek membuat anda paling selesa?

Saya suka keadaan taupey, emas, merah jambu di mata saya, dan bibir merah jambu lembut. Saya mempunyai rambut yang sangat nipis, jadi saya sedar tentang mengenakannya. Apabila saya berbuat demikian, saya mempunyai sambungan masuk Tetapi biasanya saya ingin menarik rambut saya dari wajah saya ke dalam bun super-ramping. Orang-orang membuat keseronokan saya kerana saya menarik rambut saya kembali ketat sehingga kelihatan seperti saya mempunyai wajah-angkat.

Bella Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 81

map