5 Supermodel Ikon Tumpahan Rahsia Anti Penuaan mereka

Cindy Crawford
Frazer Harrison / Getty Images

Victoria Moorhouse

Nov 08, 2017 @ 10:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami tidak dapat memberitahu anda bagaimana O.G. supermodel menaklukkan berjalan kaki di stilettos 5 inci, tetapi kami boleh memberikan anda rundown atas rutin kecantikan yang menentang umur mereka. Nasib baik, ikon seperti Cindy Crawford dan Linda Evangelista tidak teragak-agak untuk melengkapkan butir-butir tentang bagaimana mereka menjaga kulitnya lebih terang daripada penapis KiraKira +, atau pakaian Versace.

Dari krim muka yang kaya dengan SPF dan krim muka antioksidan yang mereka gunakan secara terbuka pada muka mereka untuk kepentingan TLC untuk leher dan deklusi anda, inilah beberapa rahsia anti-penuaan yang diluluskan supermodel yang perlu anda ketahui sekarang.

VIDEO: 5 Rawatan Penjagaan Kulit Rawatan yang Rapi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 + = 47

map