5 Syarikat Penjagaan Kulit Melakukan Really Big Things

Hari ini kami menghantar banyak pelukan maya dan bermata mata emojis kepada lima syarikat penjagaan kulit yang melakukan perkara yang sangat besar. Dari Norabloom-satu jenama organik yang baru-baru ini membuka platform menjual sosial-ke Maya Chia-sebuah jenama yang memiliki hak untuk proses penggalian superkritikal yang dipatenkan chia minyak biji-kami di sini untuk memberi anda sudu sekiranya anda berada di pasaran untuk produk baru. Dan sebenarnya, bila tidak kita? 

1. PLANT Apothecary

Berbasis di Williamsburg-Brooklyn dan diasaskan oleh pasangan suami isteri super Holly McWhorter dan Bjarke Ballisager, PLANT Apothecary adalah jenama penjagaan kulit yang kecil yang berfokus kepada penggunaan bahan-bahan alam sekitar dan pembungkusan. Mereka juga bangga dengan tanggungjawab sosial, bekerja dengan pihak bukan keuntungan BKLYN UNLTD untuk menyediakan peluang pekerjaan kepada orang dewasa yang cacat mental dan fizikal. 

“Kami fikir kami memberi impak bukan sahaja melalui misi tanggungjawab sosial dan alam sekitar kami, tetapi juga melalui pembungkusan kami,” kata Holly. “Ini dengan sengaja sangat mudah dan mudah, ia memberitahu anda dengan tepat apa produk yang akan dilakukan untuk anda, tanpa usaha untuk merayu orang dengan cara pengudaraan atau imejan botani bunga.”

Beliau mengatakan bahawa walaupun jenis pembungkusan itu baik untuk produk yang memaparkannya, PLANT berusaha untuk menjadi jenama yang “semua tentang produk sebenar dan manfaatnya yang sebenarnya.” Pembungkusan ini juga membantu memacu titik asal produk mereka untuk semua orang-semua kaum, semua jantina.

SANGAT dikuatkan dengan aroma kayu putih dan minyak pati organik bergamot. Kedua-duanya sihat dan menyegarkan, membantu anda berasa lebih baik pada petang Ahad ini. #PLANTapothecary #fortheskinyourein #greenbeauty #organicskincare #wellness #healthyskin #essentialoils #bodywash #BEWELL #bergamot #eucalyptus #cleanbeauty #grooming #crueltyfree #madewithlove

Foto yang disiarkan oleh PLANT Apothecary (@ plant.apothecary) pada

2. Botanicals Benar

Sebagai survivor kanser tiroid dan melanoma, tidak hairanlah bahawa pengasas Benar Botanikal, Hillary Peterson, meletakkan sangat penting pada peraturan keselamatan. Malah, jenama ini merupakan syarikat penjagaan kulit yang pertama yang disahkan MADE SAFE. MADE SAFE memerlukan pasukan saintis untuk menganalisis setiap produk secara menyeluruh untuk memastikan ia tidak mengandungi ramuan yang diketahui atau disyaki oleh komuniti saintifik global untuk menyebabkan kemudaratan kepada manusia.

“Memandangkan maklumat yang salah dan gembar-gembur dalam perniagaan kecantikan, memenuhi standard ketat mereka bermakna banyak kepada kami,” jelas Peterson. “Apabila orang mengatakan bahawa MADE SAFE adalah, tanpa keraguan, penilaian keselamatan produk yang paling komprehensif yang tersedia hari ini, ia adalah untuk alasan yang baik. Kerja mereka adalah menyeluruh kerana ia mendapat.”

Peterson mengatakan bahawa Botanicals Benar juga bertujuan untuk mendidik pengguna mengenai pentingnya bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan selamat.

Pengembaraan petang membawa anda ke pantai? Bawa kami bersama anda, di mana sahaja musim panas membawa anda. #Nourishyourself #miston #summertravel

Foto yang disiarkan oleh True Botanicals (@truebotanicals) pada

3. Osmia Organics

Perkataan “osmia” dipilih oleh jenama itu pengasas dan CEO Sarah Villafranco, yang mentakrifkan perkataan itu sebagai “rasa bau.” Oleh itu, jangan mengejutkan anda, untuk mengetahui bahawa semua jenama yang dibuat dibuat dengan wangi dan aromaterapi. Ia juga bertujuan untuk mengingatkan pengguna untuk “merasakan” kehidupan mereka.

“Hasrat kami adalah untuk membuat penjagaan kulit yang cantik dan berkesan dengan bahan-bahan yang paling sihat, berkualiti tinggi dari alam semula jadi, dan menjadikan produk-produk tersebut sebagai sebahagian daripada rutin harian anda,” kata Villafranco, “Kami mahu mengubah perjalanan evolusi untuk orang-orang , haiwan, dan planet yang kita kongsi, dan kami ingin membawa lebih banyak kesedaran kepada kesan kimia dan pilihan yang ada pada kita semua. “

Menariknya, Villafranco bekerja sebagai doktor ER selama 10 tahun, dan pada waktu itu dapat memerhatikan cara-cara di mana orang bekerja ke arah (atau menentang) kesihatan dan kebahagiaan mereka.

“Saya menggabungkan perspektif dengan latar belakang saintifik saya untuk mewujudkan garis yang saya harap akan memberi inspirasi kepada orang ramai untuk membuat pilihan yang sihat dan hebat,” katanya. “Saya bekerja dengan pasukan pembunuh wanita yang kuat yang berkongsi keghairahan saya. Kami cuba menjelaskan kekuatan sebenar memilih penjagaan kulit semulajadi, dan bagaimana ia dapat memberi kesan kepada kesihatan dan planet anda.”

Suka penerangan ini tentang #naturaldeodorant yang ringan dan gebu oleh @reprepeller: “Memohon ini tidak masuk akal yang menyenangkan. Ia mempunyai sepakan seperti pengelupasan (kanji tapioca?) Dan krim lebih ringan daripada yang lain-sama seperti ketika Dannon melepaskan yogurt pencuci mulut dipasarkan sebagai mousse sihat. ” ������

Gambar yang disiarkan oleh Osmia Organics (@osmiaorganics) pada

RELATED: InStyle Editors Tumpahan Ritual Kecantikan Akhir Pekan Mereka 

4. Botanicals Norabloom

Holly Green adalah wanita kebangkitan moden: Dia seorang usahawan, ahli estetik dengan pengalaman selama 18 tahun, seorang artis solek, seorang tukang roti, seorang suri rumah, dan pengasas Norabloom Botanicals. Selain itu, dia memberi peluang kepada orang lain untuk memulakan perniagaan kecil mereka sendiri melalui dirinya melalui platform menjual sosial. Hanya bukan jenama besar, kami bercakap lebih kecil, dan dengan penekanan tertentu pada produk holistik, bebas kimia.

Green berkata peluang menjual sosial adalah sempurna untuk “wanita yang ingin menyambung ke semangat keusahawanan mereka dan mengembangkan pengetahuan tentang kecantikan holistik,” dan bahawa dia dan pasukan Norabloom bekerja rapat dengan jurucakap untuk membantu mereka berjaya.

Barisan Norabloom, yang dikemas dengan baik tetapi tidak di atas, termasuk 16 produk unik yang terdiri daripada botani dan bahan organik. Produknya diilhamkan oleh pengalaman sendiri Green yang bekerja dengan pelanggan sebagai ahli estetika. 

Ini adalah beberapa kegemaran #norabloom kegemaran saya! Apa kegemaran awak? #pureweetgoodness #givingthegiftoffacialbliss #norabloomspokeswomen #holistichealth

Gambar yang disiarkan oleh Holly Green (@norabloombotanicals) pada

5. Maya Chia

Seperti kebanyakan perniagaan penjagaan kulit kecil yang dipaparkan dalam senarai ini, Maya Chia juga memberi penekanan kepada bahan-bahan berkualiti tinggi dan hasil sebenar. Apa yang membezakan antara jenama itu ialah hak mereka untuk proses superkritikal yang dipatenkan untuk mengeluarkan minyak biji chia.

“Dalam kes-kes tertentu, seperti halnya dengan biji chia, cara anda mengekstrak minyak dari tumbuhan membuat semua perbezaan untuk jangka hayat dan keberkesanan minyak,” jelas pengasas Susanne Norwitz, yang mengatakan merek itu bekerja dengan saintis terkemuka membangunkan dan paten proses itu. “Pengekstrakan superkritikal adalah proses bebas-pelarut bebas oksigen, bebas dari oksigen, yang mengakibatkan minyak dengan ketiadaan sisa bahan kimia dan kekotoran, dan salah satu yang paling mencerminkan profil kimia tumbuhan itu.”

Proses ini juga menyediakan jangka hayat selama dua tahun, yang merupakan masalah besar bagi produk semulajadi.

Chia adalah bahan utama di seluruh garisan. Telah dibuktikan untuk meningkatkan penghidratan kulit, mengurangkan kehilangan air, dan meningkatkan fungsi penghalang kulit.

BERKAITAN: Apa yang Harus Diperhatikan semasa Membeli-belah untuk tabir suria

Resolusi mudah untuk menjaga adalah untuk menjaga kulit cantik anda dilahirkan dengan. Pasangan Super ini penuh dengan omega-3, antioksidan, termasuk astaxanthin (salah satu antioksidan terkuat alam), & mineral. Segala-galanya untuk membuat anda berseri & bercahaya di Tahun Baru – secara semula jadi, sangat berkesan & lembut. #supercritical #chia #seed #face #oil #antioxidants #antiaging #moisture #omegas # omegas-3 #cleanbeauty #nontoxic #natural #skincare #bbloggers #beautybiz

Foto yang disiarkan oleh @mayachiabeauty pada

Cantik hebat, kan? Sekarang, sudah tiba masanya untuk menguji em!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 66

map