5 Warna Gincu Anda Akan Lihat Ke Mana-mana Musim Panas Ini

Estée Lauder Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor
Ashley Batz

Victoria Moorhouse

31 Mei 2018 @ 10:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Log masuk ke Pinterest dan anda akan dapati beratus-ratus sebut harga yang menyatakan kuasa gincu. Saya tidak pasti ia benar-benar semua yang anda perlukan untuk menakluk dunia, tetapi saya tahu ia amat penting untuk mana-mana musim panas.

Kali ini tahun ini, pasar kecantikan dibombardir dengan banyak pelancaran lipstik baru dan pengembangan warna. Untuk membantu anda menavigasi, saya membundarkan lima formula kegemaran kami untuk memakai musim panas ini. Sesetengahnya sangat ringan, anda akan melupakan anda walaupun memohon mereka sehingga anda melihat di cermin, sementara yang lain menerima persetujuan saya terima kasih kepada kuasa mereka. 

Mereka bukan semua warna neon, sama ada. Walaupun karang klasik benar-benar membuat senarai warna bibir terbaik untuk mencuba musim ini, begitu juga dengan pick pick yang tidak dijangka, seperti ungu yang mendalam, vampy. 

VIDEO: 20 Wanita dengan Nada Kulit yang berbeza Letakkan Gincu Merah ini untuk Ujian

Teruskan menatal untuk melihat lima warna kegemaran saya pada lima InStyle editor.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − 21 =

map