50 Shades: Formula Yayasan Exact Dipakai oleh Celebs Kegemaran Anda

Blake Lively makeup
Aapimages / Panckow / DPA / ZUMAPRESS

Sarah Walter

13 Dis, 2017 @ 12:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak terlalu lama dahulu, dengan hanya beberapa yayasan yang terhad dalam pengedaran, anda akan ditekan keras untuk mencari perlawanan sempurna anda. Hari-hari ini, industri sentiasa menghasilkan rumus dan teknologi baru untuk menyamai nada dan jenis kulit dengan lancar, dan ada yang mengaku menyesuaikan diri dengan kulit anda untuk teduhan yang dibuat khusus (baca: tidak ada coretan atau penampilan seperti topeng). Kami telah mengumpulkan 50 warna sebenar yang dipakai oleh selebriti, termasuk yang kami telah bertahan selama bertahun-tahun, membeli kedai ubat yang hebat, dan pelancaran inovatif yang menetapkan trend di dunia kecantikan. Yang paling penting, semua asas yang diketengahkan adalah yang kita rasa menjadikan kulit kelihatan lebih bercahaya, sihat, dan hanya sempurna.

VIDEO: 5 Cara Sehingga Menikmati Yang Terbaik Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 33

map