6 Pad Peel yang Akan Membuat Pengelupasan Bahagian Terbaik Hari Anda

Kimia Peel Pad - LEAD
Cecile Lavabre / Getty

Victoria Moorhouse

17 Jan, 2017 @ 2:45 petang

Kami telah diberitahu untuk mencuci wajah kami sejak kami masih bayi. Ini keputusan yang agak tidak masuk akal, terutamanya apabila anda dapat merasakan solek, minyak, dan kotoran yang duduk di atas kulit anda selepas satu hari yang panjang. Tetapi sementara pembersihan adalah aktiviti yang relatif berkondisi, pengelupasan tidak, walaupun tugasnya mempromosikan kulit yang lebih jelas, lebih terang, dan kelihatan sihat.

Jadi bagaimana anda membuat kebiasaan menggosok? Akan kuasa, untuk permulaan, tetapi mempunyai mudah, sangat mudah digunakan produk pasti membantu juga. Di sinilah pembungkusan kulit tuala kimia ini masuk seperti kain lap solek tercinta, formula yang direka untuk mengusir sel kulit mati, menghalang mereka daripada menyumbat liang-liang anda dan mempromosikan pembaharuan selular, dimasukkan ke dalam kain kecil.

Apa yang perlu anda lakukan ialah sapu (dan mungkin bilas) dan tugas selesai. Terus klik untuk melihat ciri-ciri tertentu pada beberapa kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 60

map