6 Pilihan Lampu untuk Membantu Anda Memohon Makeup Seperti Pro

Solek Mirrors
Getty Images

Alexis Bennett

20 Feb, 2018 @ 7:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak kira berapa banyak tutorial YouTube yang anda tonton untuk menguasai seni kontur atau mencipta mata bersayap merata. Sekiranya lampu anda dimatikan, anda mungkin tidak akan mendapat hasil yang disediakan oleh kamera. Untuk menghasilkan penamat yang sempurna, anda perlu membuang apa-apa pencahayaan yang tidak menarik dan memastikan anda bekerja dalam keadaan yang menawarkan kecemerlangan yang terbaik.

Kami telah mengumpul alat kegemaran kami yang akan memberikan pencahayaan gambar yang sempurna dimmest. Dari kes telefon ke kesombongan yang elegan, terdapat lebih banyak cara daripada satu untuk mendapatkan liputan walaupun dengan setiap leretan. Tatal ke bawah untuk mencari enam pilihan lampu yang akan mengubah permainan solek anda.

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 59

map