7 SPF-Infused Lipsticks untuk Pakai Semua Summer Long

SPF Lipstick - Lead 2016
Kesopanan

Erin Lukas

17 Mei 2016 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tiada apa-apa comel tentang bibir pecah-pecah dan bibir bibir terbakar matahari lebih buruk lagi. Musim panas adalah ketika sinar matahari adalah yang paling kuat, tetapi hanya kerana musim ini dengan cepat mendekati, tidak bermakna permainan gincu anda harus menderita. Daripada membiarkan peluru kegemaran anda mengumpul habuk sehingga hari pertama musim gugur datang dan menetap untuk balsem, sapu pada gincu yang disemai dengan SPF untuk melindungi bibir anda tanpa mengorbankan apa-apa warna bayaran. Rumusan ini juga dibungkus dengan emolien dan vitamin E untuk memastikan bibir tetap lembut dan licin dengan kedap kelembapan. Dari merah klasik hingga karang berair, kami memilih enam lipstik yang diformulasikan dengan SPF untuk menambah ke dalam rutin kecantikan anda untuk semua musim panas yang terik. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map