7 Tutorial Makeup Halloween di YouTube Anda Tidak Percaya

Pernah masuk ke salah satu daripada lubang kelinci YouTube yang anda maksudkan untuk melihat satu video tertentu, hanya untuk berakhir pada video ke-12 zirafah yang bertarung ketika anda tertanya-tanya bagaimana anda sampai di sana? 

Kerana suka, sama.

Sekurang-kurangnya semasa Halloween, pergi ke pesta YouTube sekurang-kurangnya boleh memberikan inspirasi untuk pakaian anda yang akan datang. Setiap hari kami log masuk, video baru yang menunjukkan cara untuk mendapatkan kesan solek kerangka yang paling terperinci yang pernah kami lihat akan muncul. Kami akan memainkan permainan, hanya untuk muncul empat jam kemudian selepas mengambil lebih daripada selusin pembuat roti Halloween. Dengan acara hanya berminggu-minggu lagi, kami menyusun tujuh tutorial solek kegemaran kami, mulai dari menyeramkan hingga cantik sekali. Teruskan membaca untuk melihat setiap orang sekarang. 

VIDEO: Berapa Banyak Perniagaan Halloween Bernilai?

RELATED: 13 Witchy Ways to Celebrate Halloween

The Superhero-Inspired

Fakta: jumlah kostum Wonder Woman Halloween mungkin akan mencabar jumlah kostum Pennywise. Menonjol dari orang ramai dengan paparan buku komik ini yang diilhamkan oleh NikkieTutorials. 

The Glam

Princess Ariel akan bangga. Penggunaan Blogger Blogger Rhiannon Claire menggunakan stoking langgai menghasilkan pemandangan duyung yang memesona yang sebahagiannya Disney, bahagian Rainbow Fish

The Creepy

Pennywise, tetapi buat fesyen. Lihat ini oleh Glam & Gore berfungsi sebagai medium gembira jika anda ingin menakutkan semua kawan anda, sambil menggabungkan segelintir rhinestones ke dalam rupa.

BERKAITAN: Kostum Mudah Halloween untuk Semua Anda Slackers Yang Ingin Impress

Klasik

Siapakah yang tahu bahawa orang-orang berpanik boleh melukis konturnya? Walaupun anda tidak mempunyai rakan-rakan pergi seperti Dorothy, Tin Man, dan Singa Cowardly, solek berpakaian kunyah Sonjdradeluxe benar-benar berfungsi sebagai pakaian berdiri sendiri. 

Illusi Optik

Kategori ini adalah persamaan yang cukup dekat antara tengkorak cair yang dicipta oleh Desi Perkins di atas, dan kesan kepala terapung CosmoByHaley di bawah. Kesenian yang dimasukkan ke dalam setiap rupa hampir bersempadan dengan tahap anime yang terperinci-serius, bayang-bayang itu! -Dan sangat rumit, anda pada dasarnya dapat memasangkan masing-masing dengan apa saja di dalam almari anda dan membuatnya kelihatan. 

The Gory

Er, anda sudah mendapat sesuatu di hidung anda … Hidung Pensil yang Dilempar oleh Karolina Maria pastinya bukan untuk pengsan hati (dan mungkin bukan yang terbaik untuk menyampaikan trick-or-treaters), tetapi kemahiran yang luar biasa masuk ke dalam mewujudkannya adalah sesuatu yang lurus daripada a Saw menyelipkan. Hollywood, sewa artis ini! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − 33 =

map