8 Lipstik yang Segera Membuat Gigi Anda Memandang Whiter

tk
Getty

Marianne Mychaskiw

25 Sep, 2017 @ 7:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pasti, jalur pemutihan gigi adalah satu konsep yang hebat dalam teori, tetapi kepekaan dalam minggu-minggu berikutnya? Cukup kejam, jika kita katakan demikian. Apabila anda tidak berminat untuk membeli peranti pemutih gigi LED pada makanan Instagram anda, atau membuat pelantikan doktor gigi yang ditakuti, ia akan menjadi “pemalsuan sehingga anda menjadikannya” minda.

Lipstik tertentu pada hujung spektrum yang lebih sejuk sebenarnya boleh menjadikan gigi anda kelihatan lebih cerah-tidak ada masalah waktu atau sensitiviti yang terlibat. Rahsia ini terletak pada petunjuk biru atau ungu yang sangat halus dalam setiap warna, yang membatalkan sebarang kesedihan dari penggunaan kopi atau wain, dan membuat gigi kelihatan lebih putih daripada yang sebenarnya. Di sini, kami menyusun senarai lipstik yang memegang keseimbangan sempurna biru untuk memberikan senyuman putih. Tatal ke bawah ke kedai masing-masing sekarang. 

VIDEO: Warna Ikon: Revlon Ceri di Gincu Salji

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map