8 Mascaras mewah yang bernilai Tag Harga Tinggi

TK
Getty Images / iStockphoto

Erin Lukas

29 Jan, 2018 @ 12:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bagi kebanyakan daripada kita, maskara adalah produk kecantikan pulau padang pasir kita. Tetapi, walaupun anda sanggup melepaskan seluruh rutin solek anda untuk tiub, itu tidak bermakna itu sebenarnya yang anda mahu lakukan. 

Tetapi, dengar kami: Berapa kali anda meraih apa sahaja maskara yang dijual di kedai ubat hanya untuk kecewa bahawa ia berpelukan dan memotong tengah-tengah sepanjang hari anda? Di sinilah mascaras mewah masuk.

Walaupun sebahagian besar formula kegemaran kami adalah lebih dari $ 20, anda akan memakai lebih lama, kurang mengelupas, dan bahan-bahan yang juga akan bersamaan dengan keadaan bulu mata anda.

Yakinlah bahawa anda harus bersedia untuk menghabiskan sedikit wang tambahan pada maskara baru? Kami telah melengkapkan tiub mewah yang bernilai hebat.

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 38 =

map