8 Produk untuk Membantu Menyembuhkan Kejadian Summertime Anda

tk
Valerio Pennicino / Getty

Erin Lukas

21 Ogos 2017 @ 3:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Inilah perkara mengenai musim panas: mereka mempunyai tarikh tamat tempoh. Mencium anda satu kali terakhir sebelum mereka pergi atau meratapi akhir hubungan anda sebelum ia benar-benar berakhir adalah dua sebab pembuangan anda akan anda merasakan kesedihan musim panas. 

Jika anda merasakan blues pertengahan musim panas, satu-satunya perkara yang benar-benar boleh membuat anda berasa lebih baik adalah masa, tetapi ada beberapa cara yang rutin dan kecantikan diri anda juga dapat membantu mempercepat proses proses-selain dari mendengar Lana Del Rey sudah tentu.

Kami telah membina lapan produk kecantikan yang meningkatkan mood yang dapat membantu menyembuhkan kesedihan musim panas anda.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map