8 Set Hadiah Wewangian Yang Tidak Totally Generik

Wangian Gift Sets
Kesopanan 

Marianne Mychaskiw

28 Nov, 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.
Hadiah Guide Drop Cap

Fakta: Tidak semua set hadiah wangian dicipta sama.

Berpikir kembali pada tahun lepas, apabila ibu saudimu memberi anda satu set yang terlalu manis dengan semua tab mandi tambahan yang pelik ini, yang akhirnya anda akhirnya kembali berbakat di pesta gajah putih syarikat anda. Maaf, Bibi Janice, tetapi adakah kita benar-benar akan menggunakan krim badan yang dipancarkan bergemerlapan itu?

Walaupun ada yang jatuh ke dalam wilayah itu, yang lain bertanggungjawab untuk membantu anda mencari tandatangan baru anda, dan datang dengan tambahan yang tidak dijangka, seperti tiub gincu, lilin, atau freaking baton anda boleh berpusing. Tidak semua set wangian perlu disedut, dan sebagai ganti barisan badan losyen badan-wangian badan generik, lapan pilihan ini akan membuktikan untuk terus memberi sepanjang tahun. Di sini, kami menyusun senarai set-set paling keren di pasaran, yang semuanya kami berdebat untuk diri sendiri.

VIDEO: 5 Rawatan Paling Mahal di Pasar

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − = 35

map